Természetes fermentálással készült japán miszó. A Clearspring japán csicseriborsó miszó egy ízletes szójamentes recept alapján, a harmadik generációs japán manufaktúra Naganóban készíti.

Clearspring bio japán csicseriborsó miso 150g leírása

Ugyanúgy használhatod, mint a többi miszónkat, levesek, szószok, mártások ízesítésére.

A miszó, 100% bio, GMO mentes, fermentált, pasztőrizálatlan és vegán. Ugyanazzal a hagyományos technológiával készül, mint a legnépszerübb barnarizs miszónk.

Összetevők: Bio gazdaságból származó Csicseriborsó (47%), bio gazdaságból származó erjesztett rizs (34%), tengeri só, víz.

Ugyanúgy használhatod, mint a többi miszónkat, levesek, szószok, mártások ízesítésére.

Ha levest készítesz, a főzés végén, a már nem lobogó levesbe öntsd bele az egy csésze főzőlében feloldott miszókrémet.

Miso - Az autentikus japán íz

A miso egy sokoldalú fermentált szója paszta, amely a japán konyha egyik alapját képezi. Gazdag íze és tápanyagtartalma miatt egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Fedezd fel a miso jótékony hatásait!

A miso tradicionális japán élelmiszer, amelyet főként szójabab és gabonafélék fermentálásával állítanak elő. Az elkészítés folyamata hónapokig tart, és a végeredmény egy gazdag, umami ízű paszta, amely különféle ételek ízesítésére alkalmas. A miso színének és ízének intenzitása az érlelési időtől függ, így megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb változatot.
A miso nemcsak ízletes, hanem tápláló is. Tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és probiotikumokkal, amelyek jótékony hatással vannak az egészségünkre. Használhatjuk levesekben, szószokban, de akár sült zöldségekhez is kiválóan illik. A miso fogyasztása nemcsak ízletes élményt nyújt, hanem hozzájárul egészségünk megőrzéséhez is.

Címkék:

clearspringmiso