Étcsokoládés zabkása cukorral és édesítőszerrel. Forró vízzel 2 perc és kész, élelmi rostban gazdag.
Cornexi zabkása - étcsokis 55g leírása
Összetevők: Zabpehely 63%, Cukor, Tejsavópor, Étcsokoládé darabok édesítőszerrel 5% [édesítőszer: maltit 49%; kakaómassza 49%, emulgeálószer: lecitinek (szója): zsírszegény kakaópor, aroma], Csokoládépor 3% [cukor, kakaómassza, kakaóvaj], Sűrítőanyag: gumiarábikum, Lenmag, Zsírszegény kakaópor, Kukoricakeményítő, Aromák, Étkezési só.
Nyomokban dióféléket, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat!
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát öntse egy tálkába. Adjon hozzá kb. 100 ml forrásban lévő vizet. Keverje össze és hagyja állni kb. 2 percig. Ezután fogyasztható a kész zabkása.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1626kJ / 386kcal
Zsír: 7,8g
amelyből telített zsírsavak: 2,4g
Szénhidrát: 62g
amelyből cukrok: 22g
amelyből poliolok: 2,3g
Rost: 9,9g
Fehérje: 11g
Só: 0,43g.
Zabkása - A klasszikus reggeli
A zabkása a klasszikus, tápláló reggeli ételek közé tartozik, amely egyszerűen elkészíthető és rendkívül sokoldalú. Minden korosztály számára ajánlott.
A zabkása fő összetevője a zabpehely, amely kiváló rostforrás, így segít a jó emésztés fenntartásában. Az elkészítése is pofon egyszerű: elegendő a zabpelyhet forró vízbe vagy tejbe keverni, és pár perc elteltével már fogyasztható is. A zabpehely tartalmaz B-vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek jótékony hatással vannak a szervezetre.
Az ízesítés terén rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre: friss gyümölcsök, száraz gyümölcsök, magvak vagy édesítőszerek segítségével mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő változatot. A zab kása tehát nemcsak laktató és egészséges, hanem igazán ízletes reggeli is, ami energikus kezdetet biztosít a napunknak.





