Magas fehérje- és csökkentett szénhidráttartalmú, élelmi rostot tartalmazó fánk lisztkeverék édesítőszerekkel.
Fánk recept:
Hozzávalók: 500g D-Star fánk lisztkeverék, 310g víz, 1 db M-es tojás, 50g margarin, 30g élesztő, 26g olaj.

Elkészítés: Kézzel vagy géppel alaposan kidagasztjuk, majd 25 percig pihentetjük. Lisztezett deszkán ujjnyi-másfél ujjnyi vastagra kinyújtjuk, majd nagyméretű szaggatóval kiszaggatjuk, letakarva, meleg helyen kelesztjük 30-40 percig. A tésztadarabok közepébe egyesével lyukat szúrunk ujjunkkal. Nem túl forró olajban oldalanként 2-3 perc alatt aranybarnára sütjük.

Összetevők: búzaliszt, zabpehelyliszt, komplex sütőszer [stabilizátorok (kalcium-karbonát, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei, zsírsavak mono- és digliceridjei, guargumi), enzimkeverék (antioxidáns: L-aszkorbinsav, enzimek, hordozóanyag: kalcium-karbonát), búzafehérje koncentrátum, növényi rostok (bambuszrost), édesítőszer (eritrit). A termék nyomokban tejet és csillagfürtöt (lupin) felhasználó üzemben készült! Polioltartalma miatt túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.
Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen.
D-Star termékek »

Címkék:

d-star