Villányi verjus zöldszőlőlé, amely savanykás ízével és frissességével gazdagítja az italokat és ételeket.
Gere villányi verjus zöldszőlőlé 750ml leírása
A Verjus nagyon sokoldalúan felhasználható a konyhában.
Jól passzol: saláták, szószok, levesek és pörköltek ízesítéséhez, szárnyas ételek, hal, grill ételek, zöldségek és gyümölcsök, tenger gyümölcsei, chutney és grill szósz.
Tápérték / 100ml
energia tartalom: 134/32 kj/kcal
zsír: 0g
ebből telített zsírsavak: 0g
szénhidrát: 6g
ebből cukor: 6g
fehérje: 0g
só: 0g
fruktóz: 2,8g.
Fehérszőlőlé - A természet ajándéka
A fehérszőlőlé egy különleges, ízletes ital, amely tele van jótékony hatásokkal. Kiváló választás a frissítő italok között, hiszen gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban.
A fehérszőlőlé természetes édes íze különösen vonzó, főként a nyári hónapokban, amikor a hőségben jól esik egy hűsítő ital. A szőlőből nyert lé tele van C-vitaminnal és antioxidánsokkal, amelyek segítenek fenntartani az egészséges immunrendszert és védik a sejteket. A fehérszőlőlé hidratáló hatása miatt ideális választás a sportolók számára is, hiszen segít pótolni a folyadékot.
A fehérszőlőlé nemcsak önállóan, hanem koktélok alapanyagaként is megállja a helyét. Kellemes íze és színes aromái miatt mindenki kedvence lehet, így érdemes tartani belőle a hűtőben!
Szőlőlé - a frissítő élvezet
A szőlőlé egy frissítő és ízletes ital, amely számos jótékony hatással rendelkezik. Élvezd a szőlő természetes ízét bármikor a nap folyamán!
A szőlőlé készítése során a legjobb minőségű, érett szőlőszemeket préselik ki, hogy a lehető legtöbb tápanyagot megőrizzék. Gazdag vitaminokban, mint a C-vitamin és az A-vitamin, amelyek segítenek az immunrendszer erősítésében. Az antioxidánsok, mint a flavonoidok, hozzájárulnak a sejtek védelméhez, így a szőlőlé fogyasztása hosszú távon jótékony hatással bírhat a szervezetre.
Tökéletes választás lehet családi összejöveteleken, piknikeken vagy akár egy hűsítő italnak a nyári melegben. A szőlőlé könnyen beilleszthető különféle diétákba, és mivel természetes alapanyagokból készül, remek alternatívát nyújt a mesterségesen édesített italokkal szemben.




