Kékfrankos szőlőlekvár, amely gazdag gyümölcsízzel és természetes édességgel teszi különlegessé a reggeliket.
Bogyózás után magas hőmérsékleten sűrítikk és csírátlan, steril üvegekbe töltik.
Ennek az eljárásnak köszönhetően az év minden napján élvezhetitek a kékfrankos szőlő gazdag ízvilágát, melyet piros bogyós gyümölcsökre emlékeztető íz jellemez.
Mire jók a lekvárok?
A desszertként, töltelékként és mártás alapként is használható lekvár még magában kanalazva is szuper édesség. A lekvár cukortartalma miatt akkor is energiadús, ha csak a gyümölcsben lévő mennyiségre támaszkodunk, így gyors energiát biztosíthat, különösen reggeliként vagy egy gyors uzsonnával. A lekvárt felhasználhatjuk desszertek, például pudingok, tejeskávék, sütemények vagy fagylaltok kiegészítésére is..