Növényi alapú, hőkezelt zöldségpástétom csicseriborsóval és kurkumával.

Hamé veggie csicseriborsó-kurkuma pástétom 105g leírása

Összetevők: 33% babkészítmény (fehér bab, ivóvíz, étkezési só, antioxidáns: aszkorbinsav), ivóvíz, repceolaj, paprika, ízesítő készítmény (keményítő, SZÓJALISZT, SZÓJAFEHÉRJE, sűrítőanyagok: Euchema moszat, guargumi, cukor, módosított keményítő, szárított fokhagyma, fűszerkivonatok), 5% csicseriborsó , inaktivált élesztő, sárgarépa, borsó, fűszerkészítmény (szárított sült hagyma, hidrolizált SZÓJA, fűszerek, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, fűszerkivonatok), étkezési só, cukor, 0,21% kurkuma.

Tejet és tojást tartalmazhat.

Tárolja száraz helyen, 0-28°C közötti hőmérsékleten.

Felbontás után tárolja hűtőben, maximum 10°C-on, és fogyassza el 48 órán belül.

Csicseriborsókrém - tápláló és finom alternatíva

A csicseriborsókrém egy ízletes és tápláló étel, mely gazdag rostokban és fehérjében. Tökéletes választás vegetáriánusok és vegánok számára, akik egészséges alternatívát keresnek. Fedezd fel a csicseriborsókrém világát!

Ez a krémes állagú étel fő összetevője a csicseriborsó, amelyet fűszerekkel és olívaolajjal keverünk össze. A készítése gyors és egyszerű: csak főzzük meg a csicseriborsót, majd pürésítsük a kívánt ízesítéssel. Az ízek változatossága végtelen, hiszen a fűszerek kombinálásával egyedi ízélményeket érhetünk el. Emellett a csicseriborsókrém tápanyagtartalma is kiemelkedő, így egészséges választás.
A csicseriborsókrém sokféle étkezésbe beilleszthető, legyen szó reggeliről, uzsonnáról vagy vacsoráról. Kenhetjük pirítósra, vagy használhatjuk zöldségek mártogatósaként. Egészséges, finom és tápláló - a csicseriborsókrém igazi kincs a konyhában!

Pástétom - a kreatív konyha remeke

A pástétom egy sokoldalú étel, amely számos változatban elkészíthető. Gazdag ízvilágával és krémes állagával igazi különlegesség. Kitűnő választás mindennapi étkezésekhez és ünnepi alkalmakra is.

A pástétom alapja lehet szinte bármilyen hús, hal vagy zöldség, amelyet fűszerekkel és zsiradékkal kevernek össze. A pépesített masszát gyakran tojással dúsítják, így még krémesebb állagot kapunk. Az elkészítés folyamata során az alapanyagokat alaposan megfőzik, hogy az ízek egyesüljenek. A pástétomot általában hűtőben pihentetik, hogy az ízek teljesen összeérjenek. A változatos fűszerezés lehetővé teszi, hogy mindenki saját ízlésének megfelelően alakíthassa a pástétomot.
Tálaláskor friss kenyérrel vagy zöldségekkel kínáljuk, így remek előételként szolgálhat. A pástétom nemcsak ízletes, hanem látványos is, ami minden étkezést különlegessé tesz. Kreativitásunknak csak a fantáziánk szabhat határt, hiszen a pástétom sokoldalúsága lehetővé teszi az új ízek felfedezését.

Csicseriborsó pástétom - A frissesség és ízek harmóniája

A csicseriborsó pástétom egy tápláló és ízletes étel, amely nagyszerű választás lehet bármilyen étkezéshez. Egyszerűen elkészíthető és változatosan felhasználható. Fedezd fel az ízek harmóniáját!

A csicseriborsó pástétom elkészítéséhez csicseriborsóra, fokhagymára, citromlére és olívaolajra van szükség. Ezeket az összetevőket turmixgéppel simára keverjük, hogy egy selymes állagú pástétomot kapjunk. A fűszerek, mint a kömény, paprika vagy friss fűszernövények, tovább gazdagítják az ízélményt. Az eredmény egy krémes, tápláló étel, amely szendvicsekhez, piritósokhoz vagy zöldségekhez is ideális.
A csicseriborsó pástétom nemcsak finom, hanem egészséges is, hiszen gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Remek választás vegetáriánusoknak és vegánoknak egyaránt, mivel a csicseriborsó jó fehérjeforrás. Élvezd a friss, házi pástétomot, és tedd az egészséges táplálkozás részesévé!