Glutén és tojásmentes zöldborsó száraztészta cikóriainulinnal, élelmirost és fehérje forrás, nagyon jó főzési tulajdonságokkal, nem fő szét, másnap is felhasználható.

Its Us kittis zöldborsó száraztészta (spagetti) 200g leírása

Energia 100 g száraztészta: 1353 kJ / 321 kcal, zsír 1,4 g ebből telített zsírsav 0,3 g, szénhidrát 55,5 g amelyből cukor 2,0 g, rost 16,6 g, fehérje 13,2 g, só 0,13 g

Összetevők: zöldborsóliszt (65%), tápióka keményítő, cikóriainulin (4%), stabilizátorok (xantángumi, guargumi), antioxidáns (E306).

Spagetti tészta - Az egyszerűség és a ízek harmóniája

A spagetti tészta az egyszerűség és az ízek harmonikus találkozása. Az olasz konyha alapvető elemeként könnyen elkészíthető és rengeteg lehetőséget kínál az ízesítésre. Mindenki számára elérhető és népszerű étel.

Az elkészítése rendkívül egyszerű: csak forralj fel vizet, adj hozzá sót, és főzd a spagettit a csomagoláson feltüntetett idő szerint. Az al dente állag elérése érdekében fontos, hogy figyeljünk a főzési időre. Miután a tészta megfőtt, érdemes néhány kanál tésztavizet félretenni, hogy a szósz állagát javíthassuk. A tésztát különböző szószokkal, zöldségekkel és fűszerekkel variálhatjuk, így mindig új ízeket fedezhetünk fel.
A spagetti tészta tápláló és energikus étkezés, hiszen gazdag szénhidrátforrás. Az olasz ételek kedvelői különböző feltétekkel kísérletezhetnek, legyen szó húsos, vegetáriánus vagy tengeri változatokról. A spagetti tészta igazi gasztronómiai élményt nyújt, amely minden korosztály számára vonzó.

Zöldborsó tészta - ínycsiklandó fogás

A zöldborsó tészta különleges ízt és színt ad az étkezéseknek, tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Egyszerűen elkészíthető és sokoldalú étel, amely mindenki tetszését elnyeri. Kóstold meg a zöldborsó tésztát!

A zöldborsó tészta készítése során a friss vagy fagyasztott zöldborsót főzzük meg, majd vedd hozzá a tésztához. Az elkészítési idő rendkívül rövid, így ideális választás sűrű hétköznapokra. A zöldborsó ízét fokozhatjuk különféle fűszerekkel, mint például a bors, fokhagyma vagy petrezselyem, így igazi ínycsiklandó ételt varázsolhatunk az asztalra.
Szervírozhatjuk önálló ételként, vagy köretként más fogások mellé. A zöldborsó tészta jól illik különböző húsokhoz, de vegetáriánus változatban is megállja a helyét. Az egész család kedvence lehet, hiszen íze és tápanyagtartalma miatt mindenki számára vonzó választás.

Zöldborsó - ízletes és tápláló

A zöldborsó egy sokoldalú zöldség, amely különleges ízével és színével feldobja az étkezéseket. Frissen vagy fagyasztva is elérhető, és számos ételben felhasználható.

A zöldborsó ideális köret, salátákban, levesekben és főételekben is megállja a helyét. A friss borsó roppanós textúrája és édeskés íze minden fogást különlegessé tesz. Tápanyagtartalmának köszönhetően a borsó gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban, amelyek mind hozzájárulnak az egészséges táplálkozáshoz.
A zöldborsó fogyasztása segíthet a testsúly kontrollálásában is, mivel alacsony kalóriatartalmú és tápláló. Ráadásul a borsó antioxidánsai védenek a szabad gyökök ellen. Fedezze fel a zöldborsó sokoldalúságát, és élvezze a jótékony hatásait a mindennapi étkezéseiben!