Kakaó ízű, kollagén peptidekben és rostokban gazdag, csontleves-alapú fehérjepor - perui Criollo kakaóporral.
A friss, húsos marhacsontokból készült alaplevet porítottuk, ízesítettük, majd a világ legritkább kakaójával tettük igazán különlegessé.
Akár hidegen, akár melegen fogyasztva kiváló fehérjeforrás, mely gazdag forrása mind az esszenciális, mind a kollagén-specifikus aminosavaknak. Az elkészítéséhez nem használtunk gabonaféléket, tejet, szóját, hüvelyeseket, valamint édesítőszereket sem, mint a szukralóz vagy az aceszulfám-K. Egy kanál kókuszzsírral kiegészítve remek választás a paleo és a ketogén táplálkozásban is.

Nettó tömeg: 750 gramm - 25 darab 30 grammos tasak.
Fehérjetartalom adagonként: 23g.
Ebből kollagén peptid: kb. 19g (I-es, II-es és III-as típusú).

Mesterséges hormonoktól, antibiotikumoktól mentes, európai nevelésű, szabadtartású szarvasmarhákból készült, 99.8%-os koncentrációjú, kollagén peptidekben gazdag fehérje.
Friss húsos, porcos, inakat tartalmazó marhacsontokból, kizárólag természetes módon - technológiai segédanyagok nélkül - hő és nyomás alkalmazásával kinyert alapanyag; a folyamat közben a nagy molekulaméretű fehérjék természetes módon építőelemekre, kollagén peptidekre bomlanak, ‘előemésztődnek’.
A peptidek harmada egészen apró, mely gyorsabb felszívódást, könnyebb felhasználhatóságot biztosít a béltraktusban.
Teljes értékű fehérje, mely az összes esszenciális és nem esszenciális aminosavat tartalmazza.
Jelentős mennyiségű, a tej vagy növényi eredetű fehérjekészítményre nem jellemző, kollagénspecifikus aminosavat tartalmaz - pl. glicint, prolint, alanint - melyek a kutatások szerint kulcsfontosságú szerepet játszanak a kötőszövetek támogatásában.
Magas hatóanyag-tartalmú összetevőkkel, pl. perui criollo kakaóval képzett ízvilág.
Magas rosttartalommal - adagonként 5 gramm.

Ami nincs benne: Szukralóz és aceszulfám-K mentes, mivel egyre több kutatás szól ezen édesítőszerek szervezetre gyakorolt negatív hatásairól - pl. cukoranyagcsere zavar.
Allergénektől mentes: nem tartalmaz tejet, szóját, olajos magvakat, gabonaféléket, glutént és egyéb allergéneket sem, így olyanok is fogyaszthatják, akiknek ezen összetevőkkel kapcsolatos problémájuk van.

Felhasználási javaslat: egy tasak tartalmát keverd el egy-két löttyintés kókusztejjel majd önts hozzá 200 ml - lehetőség szerint meleg - szűrt vizet és jól keverd össze. Használhatsz turmixot, minimixert, shakert vagy egyszerűen csak kiskanalat.

Összetevők: Hidrolizált szarvasmarha protein, fruktooligoszacharidok, glicin, criollo kakaópor, bambuszrost, kősó.
Labo Noir termékek »

Címkék:

labo noir