A Mendula fehércsokoládés mandulakrém eperrel egyedülálló ízkombinációt kínál az édes élvezetekhez.
Mendula fehér csokis mandulakrém eperrel 180g leírása
Egy igazán különleges krémet kísérleteztünk ki az igazán különleges alkalmakra. Amikor valami extrafinom és nem hétköznapi meglepivel varázsolnád el a szeretteidet, legyen az a kedvesed, az anyukád vagy egy nagyon kedves barátod. Az eper és a csoki párosa örök klasszikus, ezt az ízharmóniát pedig egy finom magkrémbe szerettük volna összehozni. Így született meg a fehér csokis mandulakrém eperrel. Liofilizált eper, blansírozott mandulából készült krém és prémium fehér csokoládé. Pont olyan, mint egy eperrel és mandulával megszórt fehér csoki, csak jóval alacsonyabb cukortartalommal, és jóval több mandulával, azaz sokkal egészségesebb formában.
Sokoldalúan felhasználható Smoothie-ba, zabkásába,süteményekbe, kekszekbe, mártásokba, kenyérre kenve.
Összetevők: mandula (83%), fehércsokoládé (15%)(cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, szójalecitin, vanília kivonat), liofilizált eper (2%).
Mandulakrém - az ízletes egészség
A mandulakrém nemcsak ízletes, hanem tápláló is, tökéletes választás mindennapi étkezésekhez. Egyszerűen beilleszthető a diétába, és számos ételhez jól illik. Próbáld ki!
A mandulakrém készítése során a mandulákat finomra őrlik, így selymes, krémes állagot kapunk. Ez a krém tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, mint például E-vitamin, kalcium és magnézium. Az íze diós, édes ízvilágával remekül passzol a reggelihez, de édes desszertekhez is felhasználható. Kiválóan alkalmas a kenyerek, palacsinták, illetve különböző sütemények töltelékének.
A mandulakrém nem tartalmaz mesterséges adalékokat, így a természetes ízek kedvelőinek is ideális. Az egészséges zsírok és tápanyagok miatt segít a bélflóra egyensúlyának fenntartásában és a teltségérzés biztosításában. Fedezd fel a mandulakrém változatos felhasználási lehetőségeit, és élvezd az egészséges táplálkozás örömeit!




