Mizuna - vörös csíráztatásra (japán mustárspenót).
Latin megnevezés: Brassica campestris japonica rubra

TERMÉKJELLEMZŐK:

Szín: zöld levél és zöld csíra. Mikrozöldként vöröses színű levele lesz.

Íz: friss, különleges, enyhén mustáros karakter

Csíráztatás: 6 óra áztatás után Csírázási idő: 7-10 nap

Öblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás.

Fontos, hogy a nap folyamán ne álljanak vízben a magvak, mert a termék rothadásnak indulhat és fogyaszthatatlanná válik!

Allergének a termékben: a csomagolás során nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. A magvak átmosásával ez a felületi szennyeződés csökkenthető.

Különleges, magas tápanyagtartalmú növény. A mizuna egy japán saláta, amelyet sokféle ételhez használnak.

A vörös mizuna magas antioxidáns tartalommal rendelkezik, ami segíthet a szervezetnek a betegségek elleni küzdelemben. Az alacsony kalóriatartalmú növények segítenek megőrizni az egészséges testsúlyt is.

A Mizuna vörös csíráztatásra 200 g-os termékünket frissen őrlik és csomagoljuk, így biztonságosan fogyasztható.

Kiváló ízesítője lehet saláta- és zöldségfajta elkészítésénél is.
Dénes Natura termékek »