A fermentált zöldségek funkcionális élelmiszerek. Segítik a mikrobiom és így immunrendszerünk, végső soron egészségünk fenntartását vagy visszaállítását természetes módszerekkel. A NaTuri tapasztalata az, hogy még aki a káposztát nyersen nem is tudja fogyasztani, az a fermentált változatát könnyen, boldogan emészti.
Kóstold meg őket, nem fogod megbánni! Mindenhez (levesbe, köretként, salátának, salátába, szendvicshez) lehet őket enni, inni!

Összetevők: Cékla 85%, Sárgarépa 13%, Gyömbér, Tiszta só, Pi víz.

Tápérték: 100g
Energia: 194kJ / 46kCal
Zsír: 0.2g
amelyből telített zsírsavak: 0.04g
Szénhidrát: 7.7g
amelyből cukor: 7.3g
Fehérje: 2.8g
Só: 1.6g
Élelmi rost: 1.7g
Naturi termékek »

Címkék:

!edina4naturi