A NoCarb Rost Sütőmix 100 %-osan allergénmentes, gluténmentes rostkeverék, melynek felszívódó szénhidráttartalma gyakorlatilag nulla. Ez a rendkívül alacsony szénhidráttartalom annak köszönhető, hogy a termék majdhogynem csak növényi eredetű rostokat tartalmaz.
Milyen diétába illeszthető a NoCarb Rost Sütőmix?
Tulajdonképpen bármilyen! Diabetikus, paleo, gluténmentes, vegetáriánus, különböző allergéneket kerülő étrend esetén is fogyaszható, hiszen felszívódó szénhidráttartalma kevesebb, mint 2 g/ 100 g, és semmilyen allergén összetevővel nem rendelkezik.

Összetevők: élelmi rost (cellulóz), útifűmaghéj, sűrírtőanyagok: konjac liszt, pektin, szentjánoskenyér-liszt, taragumi.

Nem tartalmaz: szénhidrátot, cukrot, glutént, gabonaszármazékot, allergéneket, szóját, keményítőt, tejterméket, tejszármazékot.

Rost sütőmix alappiskóta:

Hozzávalók:
85g Rost sütőmix, 5 tojás, 40ml olaj, 150ml víz, 150g eritrit vagy ennek megfelelő ízlés szerinti édesítő, csipet só, sütőpor, vanília

Elkészítés:
A tojások sárgáját összekeverjük a vaníliával, és fele mennyiségű édesítővel, az olajjal és vízzel. A tojások fehérjéből kemény habot készítünk a maradék édesítővel és csipet sóval. A rostkeveréket elkeverjük a sütőporral. A tojások sárgájába beleöntjük a rostot és a fele tojáshabot, csomómentesre keverjük, a végén hozzáadjuk a maradék habot, és óvatosan elegyítjük. Tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben megsütjük!
Nocarb termékek »

Címkék:

!edina4nocarb