Császármorzsa alapnak tökéletes választás.Könnyű felhasználás.
Paleolét császármmorzsa lisztkeverék 200g leírása
Elkészítés: 6 db tojást és 1 citrom reszelt héját keverd el csomómentesre a lisztkeverékkel, majd 20-30 percet pihentesd. Nagy serpenyőben hevíts kókuszolajat, majd gyakran kevergetve, átforgatva, tördelve pirítsd apróbb darabokra a tésztát. Tálald porított eritrittel, sárgabarack lekvárral. Tipp: Két marék mazsolát is tehetsz a tésztába.
Összetevők: tápióka liszt, kókusz liszt, édesítőszer: erythritol, útifűmaghéj liszt, lenmag liszt, konjak liszt, nyílgyökér liszt.
Tápanyagtartalom 100g-ra vonatkozóan:
Energia 985kcal/233kJ;
Zsír 1,6g,
ebből telített zsír 1,1g;
Szénhidrát 74,2g
ebből cukor 2,8g;
ebből poliol 30g
Fehérje 5g
Élelmi rost 11,1g;
Keményítő 41g;
Nátrium 0,02g.
Császármorzsa - a házi ízek varázsa
A császármorzsa egy különleges magyar édesség, amely a hagyományos konyha ízeit idézi. Gyorsan elkészíthető, és mindenki kedvence lehet. Érdemes kipróbálni! Az elkészítéshez tojás, liszt, tej és cukor szükséges, melyekből ízletes tészta készül.
A tésztát serpenyőben sütjük, amíg szép aranybarna nem lesz. Ezt követően fakanállal darabokra törjük, így kialakul a császármorzsa jellegzetes morzsás állaga. Az ízesítéshez általában vaníliát és cukrot adunk, hogy még ízletesebb legyen.
Tálaláskor a császármorzsát gyakran porcukorral és friss gyümölcsökkel, például szilvával vagy almával kínálják. Ez az édes finomság nemcsak a desszertek között népszerű, hanem a hétköznapi étkezések során is megállja a helyét. Fedezd fel a császármorzsa varázsát te is!
Császármorzsa lisztkeverék - sütés mesterfokon
A császármorzsa lisztkeverék egy praktikus segítőtárs a konyhában, amely lehetővé teszi a tökéletes császármorzsa elkészítését. Élvezze a sütemények adta örömöket!
Ez a különleges lisztkeverék az otthoni sütések során kiemelkedő szerepet játszik. A keverék használatával a császármorzsa elkészítése gyerekjáték. Mindössze annyira van szüksége, hogy összekeverje a lisztkeveréket tojással és tejjel, majd az elkészített masszát serpenyőben megsüsse. Az ízletes, aranybarna császármorzsa garantáltan elnyeri a család és barátok tetszését.
A császármorzsa tálalása egyszerű: szórja meg porcukorral, és adjon hozzá friss gyümölcsöket, hogy még ízletesebb legyen. Ez a lisztkeverék nemcsak az ízélményt fokozza, hanem a sütési élményt is megkönnyíti, így mindenki számára elérhetővé teszi a házi ízek varázsát. Készüljön fel a sikerekre a konyhában!




