Polcz magyaros babragu készétel (darált füstölt tarjával, adalékmentes) 340g

Polcz magyaros babragu készétel (darált füstölt tarjával, adalékmentes) 340g
 2 013 Ft
1 791 Ft
 Egységár: 5,27 Ft
Jelenleg nem kapható!

Hozzáadott cukor-, tej-, glutén, tojás, tartósítószer- és adalékanyag-mentes.

Polcz magyaros babragu készétel (darált füstölt tarjával, adalékmentes) 340g leírása

A Polcz magyaros babragu darált füstölt tarjával egy ízletes és tápláló készétel, amely a hagyományos magyar konyha ízeit idézi. Ez a 340 grammos adalékmentes étel tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék élvezni a házias ízeket anélkül, hogy bármilyen mesterséges adalékanyaggal találkoznának. A termék különösen figyelemre méltó, mivel nem tartalmaz hozzáadott cukrot, tejet, glutént, tojást, tartósítószert vagy egyéb adalékanyagokat, így ideális választás lehet allergiások és diétázók számára is. A füstölt tarja gazdag ízvilágot kölcsönöz a babragnak, amely sűrű és laktató, így egy kiadós étkezés alapját képezheti. A készétel gyorsan és egyszerűen elkészíthető, így ideális választás lehet a rohanós hétköznapokra, amikor nincs idő hosszú órákon át főzni.

Ez a babragu tökéletesen alkalmas önálló étkezésként, de remekül párosítható friss kenyérrel vagy főtt rizzsel is. Az ízletes és tápláló étkezés érdekében csak fel kell melegíteni, és máris élvezhetjük a gazdag ízeket. A Polcz magyaros babragu nemcsak finom, hanem tápláló is, így ideális választás lehet családi ebédekhez vagy vacsorákhoz, valamint baráti összejövetelekhez is. Az adalékmentes összetevőknek köszönhetően a termék mindenki számára biztonságos és élvezetes étkezési lehetőséget kínál.

Összetevők: bab, darált füstölt tarja, hagyma, paprika, só, fűszerek.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Kiszerelés: 340g.

Babragu - egyszerű és tápláló fogás

A babragu egy ízletes, laktató étel, amely a bab és a zöldségek kombinációjából készül. Egyszerűen elkészíthető, és egészséges választás a hétköznapi étkezésekhez. Érdemes kipróbálni!

A babragu készítése során a babot először megfőzzük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, paprikát és egyéb zöldségeket, mint például a sárgarépát vagy a paradicsomot. A fűszerezésnél a kömény, a paprika és a bors használata elengedhetetlen, hiszen ezek adják meg a jellegzetes ízét. Az étel főzése során a zöldségek és a bab ízei összeérnek, ami egy igazán gazdag szaftot eredményez.
Ez a fogás különösen népszerű a hűvösebb hónapokban, amikor jól esik egy meleg, tápláló étel. Tálalhatjuk friss kenyérrel vagy akár főtt rizzsel is, így igazi ízélményben lehet részünk. Készítse el otthon, és élvezze a babragu adta ízeket!

Címkék:

babragupolcz