Fedezd fel a spanyol konyha ízeit egy ízletes csirkehúsos egytálételben, amely zöldségekkel és barna rizzsel készült. Gyorsan elkészíthető, tartósítószer-mentes finomság, ideális ebédre vagy vacsorára.
Polcz spanyol paella készétel (csirkehússal, adalékmentes) 350g leírása
Ezt az üveget kinyitva a klasszikus spanyol konyha illatát fogod érezni. A zöldségekkel és rizzsel teljessé tett csirkehúsos egytálétellel garantáltan jóllaksz. Nem véletlen, hogy ez az étel mindenkit elvarázsol, mert felidézi a mediterrán nyaralások emlékeit.
Összetevők: ivóvíz, csirkecombfilé 25%, zöldségek változó arányban 19% (sárgarépa, pritaminpaprika, kukorica, zöldborsó, zeller), barnarizs, 100%-os kókusztej, vöröshagyma, barna rizsliszt, kókuszolaj, fűszerek (tartalmaz: mustármag), 100%-os citromlé sűrítményből, só, hozzáadott cukor nélkül
Elkészítési javaslat: A termék két perc melegítés után azonnal fogyasztható. Az üveg tartalmát öntsd a serpenyőbe és melegítsd fel tűzhelyen, vagy tányérra szedve helyezd mikrohullámú sütőbe.
Csirkeragu - egyszerűen ízletes
A csirkeragu egy ízletes és tápláló étel, amely könnyen elkészíthető. Kiváló választás a hétköznapokra és ünnepekre egyaránt. Érdemes kipróbálni. Az étel alapja a csirkehús, amelyet kockákra vágunk és megpirítunk. A zöldségek, mint a hagyma, sárgarépa és zöldborsó, hozzájárulnak az ízek gazdagságához. A fűszerek, mint a bors és a paprika, kiemelik az étel ízét.
Az elkészítés során először a csirkehúst pirítjuk meg, majd fokozatosan hozzáadjuk a felaprított zöldségeket. Az étel ízét a fűszerezés határozza meg, így érdemes kísérletezni a különböző aromákkal. A csirkeraguhoz tejszínt is adhatunk, hogy krémesebb állagot kapjunk. Tálaláskor friss petrezselyemmel is díszíthetjük, ami nemcsak szép, hanem ízletes is.
A csirkeragu nagyszerű választás, mivel tápláló és laktató fogás. Főtt rizzsel vagy tésztával tálalva tökéletes étkezést alkothatunk. Az elkészítése gyors és egyszerű, így ideális megoldás lehet egy fárasztó nap után. Ezzel az étellel mindenki elégedett lesz az asztalnál.
Paella - Tradíció és kreativitás
A paella a spanyol gasztronómia egyik legnagyobb büszkesége, amely a hagyományok és a kreativitás ötvözete. E fogás elkészítése során a különféle alapanyagok izgalmas kombinációja valósul meg. Fedezze fel a paella változatos világát!
A hagyományos paellához jellemzően csirke, nyúl és különböző zöldségek tartoznak, míg a modern verziók már sokféle tenger gyümölcsével is gazdagodtak. A különböző fűszerek, mint a sáfrány és a paprika, adják meg az étel karakterét, míg a rizs a fogás alapját képezi. Az elkészítés folyamata türelmet igényel, de a végeredmény minden fáradságot megér.
A paella nemcsak egy étel, hanem egy szimbóluma is a spanyol kultúrának, amely a közös étkezés örömét is hirdeti. Az étel tálalásakor a színek és formák harmóniája lenyűgöző látványt nyújt, így nemcsak ízletes, hanem esztétikus élményt is kínál. Legyen szó családi összejövetelről vagy baráti vacsoráról, a paella mindig garantálja a jó hangulatot és az ízletes falatokat.




