Flavonoidok és vitaminok védő szinergiája.
A szervezet védelme betegségek, fertőzések vagy a fizikai rosszullétben megtestesülő stressz ellen egy fontos egészségügyi cél, és nem csak azért, mert nem jó érzés gyengélkedni, de egy sokat jelentő programot vagy nyaralást sem szeretnénk lemondani betegség miatt.

A védekezőképességünket növelhetjük, ha a szokásos C- és D-vitamin kúrát egy olyan növényi színanyaggal erősítjük, mely az utóbbi pár évben kiemelt figyelmet kapott, hiszen intenzív antioxidáns tulajdonságán túl vírusellenes és antimikrobiális hatású, valamint C- és D-vitaminokkal kombinálva új szintre emeli az immunitást. Ez a pigment, ami pl. a japánakác virágjának kölcsönöz sárgás színt, a flavonoidok családjába tartozó quercetin, vagy magyarosan kvercetin.

A kvercetinnel és más flavonoidokkal felerősített C- és D-vitamin kombináció

növeli a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet,

mérsékli a megfázásos betegségek lefolyását,

a veleszületett és az adaptív immunrendszer támogatója,

gyulladáscsökkentő,

kiváló választás allergiások vagy asztmában szenvedők számára,

erősíti és rugalmasan tartja az érfalakat, mérsékli a magas vérnyomást,

csökkentheti egyes rákbetegségek kialakulásának kockázatát.

A RIAVITA VITAMIN C+D+Quercetin egy termékben kombinálja a nagy dózisú C- és D-vitaminokat természetes flavonoidokkal: kvercetinnel és szőlőmag kivonattal. A hatóanyagok kombinációja nem véletlen, hiszen azok igazoltan szinergikus, egymást erősítő immun-moduláló hatást fejtenek ki.

Kiszerelés: 90 db zselatin kapszula.

Adagolás: Napi 2 kapszula (egyben vagy két részletben) étkezés utáni fogyasztása javasolt, mely 1000 mg C-vitamint, 4000 NE D-vitamint és 200 mg kvercetint valamint szőlőmag kivonatot tartalmaz.
Riavita termékek »

Címkék:

riavita