Gluténmentes paradicsomos grissini egy ízletes és egészséges ropogtatnivaló.

Schnitzer bio grissini, paradicsomos, gluténmentes 100g leírása

Kézzel készített bio alapanyagokból, ezek a grissinik kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, így gluténmentesek és egészségesek. A paradicsomos íz és a ropogós textúra ideális snack lehet salátákhoz vagy sajtokhoz, és a bio minősítés garantálja a termék fenntartható és környezetbarát előállítását.

Összetevők: burgonyakeményítő 68%, kukoricaliszt, napraforgóolaj, paradicsompüré 7%, laktózmentes hegyi sajt 4%, tengeri só, sűrítőanyag: guargumi, borkő (kukoricakeményítő, étkezési sav: kálium-tartarát, térfogat növelő szer: nátrium-karbonát), emulgeálószer: szójalecitin, paradicsompehely 1%, paprikapehely, fűszerek. Egyéb allergén információ: Tejfehérjét és szóját tartalmaz. Nyomokban szezámmagot, csillagfürtöt és tojást tartalmazhat.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1783kJ/424kcal
Zsír: 14g
Amelyből telített zsírsavak: 2g
Szénhidrát: 70g
Amelyből cukrok: 0g
Fehérje: 2,8g
Rost: 3,5g
Só: 3,3g.

Grissini - az ízletes ropogós rúd

A grissini egy vékony, ropogós kenyérszelet, amely az olasz konyha elengedhetetlen része. Ideális választás, ha valami különlegeset szeretnél kínálni.

A grissini készítése során a legfontosabb alapanyagok a búzaliszt, víz, só és élesztő. A tésztát alaposan kidolgozzák, majd vékony rudakká formálják és megsütik, hogy a kívánt ropogós állagot elérjék. A grissini ízesítése változatos, hiszen fűszerekkel, olajjal vagy sajttal is gazdagítható, így mindenki számára vonzó lehet.
Ezek a ropogós rudak nemcsak önálló snackként, hanem különféle ételek kísérőjeként is remekül megállják a helyüket. Tálald őket borokkal, sajtokkal vagy különböző mártogatósokkal, és élvezd a közös étkezések örömét. A grissini tökéletes választás bármilyen alkalomra, hiszen minden falat egy különleges élményt kínál!

Címkék:

grissinischnitzer