Merülj el a Schnitzer Bio Vaniliás Muffin gluténmentes változatának édes világában! A vaníliás édesség elhozza az igazi vanília ízének varázsát a muffinok birodalmába.
Schnitzer bio muffin - vaníliás, gluténmentes 140g leírása
A Schnitzer Bio Vaniliás Muffin kizárólag magas minőségű, gluténmentes alapanyagokból készül, így tökéletes választás azoknak, akik a gluténérzékenységtől vagy lisztérzékenységtől szenvednek. A vanília lágy, édes aromája és a puha tésztában rejlő finomság garantáltan elvarázsolja az ízlelőbimbóidat.
Összetevők: nádcukor, tojás, margarin (pálmaolaj, víz, napraforgóolaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin, só, citromlé koncentrátum), rizsliszt, kukoricaliszt, citromkivonat, sűrítőanyag: guargumi, borkő sütőpor (kukoricakeményítő, étkezési sav: kálium-tartarát, térfogat növelő szer: nátrium-karbonát), tengeri só, természetes vanília aroma. Egyéb allergén információ: Tojást tartalmaz.
Nyomokban szezámmagot, szóját, csillagfürtöt és tejet tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1614kJ / 386kcal
Zsír: 19g
Amelyből telített zsírsavak: 8,9g
Szénhidrát: 47g
Amelyből cukrok: 28g
Fehérje: 5,4g
Rost: 1,4g
Só: 0,3g.
Muffin - Az otthoni sütés élménye
A muffin az otthoni sütés egyik legkönnyebben elkészíthető süteménye. Különféle ízesítési lehetőségekkel és kreatív variációkkal mindenki megtalálhatja a saját kedvencét.
Az alap muffin tészta elkészítése a legegyszerűbb hozzávalók keverésével kezdődik. A liszt, cukor, tojás és vaj mellett sokféle ízesítőt használhatunk, mint például gyümölcsök, magvak vagy csokoládé darabok. A kész tésztát muffin formákba öntjük, és 20-25 perc alatt készre sütjük. Az eredmény egy puha, ízletes sütemény, amely bármikor jól jöhet.
A muffinok nemcsak finomak, de a sütés folyamata is örömteli élmény. Kiválóan alkalmasak családi programokhoz, hiszen a gyerekek is szívesen segítenek a keverésben és díszítésben. Próbáljunk ki különböző ízeket, és élvezzük a muffinok varázslatos világát!




