Tiszta gyümölcsíz, szeretettel befőzve. Cukor helyett kizárólag Sukrin-nal édesítve.

Sukrin lekvár sárgabarack 260g leírása

Lekvárjainkba csak a legjobb válogatott gyümölcsök kerülnek. Cukor helyett a finom Sukrin-nal édesítjük. A legfinomabb íz elérése érdekében 80%-os a gyümölcstartalom a lekvárjainkban. A tárolás következtében a gyümölcs leve kiülhet a lekvár tetejére. Kérünk, csak rázd fel a csukott üveget és már el is keveredett, így újra tökéletes az állaga.

A sárgabarack nemcsak már-már bűnösnek tűnően édes, hanem egy igazán sokoldalúan egészséges gyümölcs. Különösen magas az A provitamin (Karotin), a B1, B2 és C-vitamin tartalma, ezeken felül pedig sok a benne található ásványianyag, mint például a Kálium, Kalcium és Foszfor.

Gluténmentes. Laktózmentes. GMO-mentes. Hozzáadott cukortól mentes. Vegán.

Természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.

Összetevők: 80% sárgabarack, Édesítőszer (Eritritol, Szteviol-glikozidok (Sukrinpluss)), Zselésítő anyag (pektin), Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), Citromlé koncentrátum.

Figyelem! A nagy mennyiségű fogyasztás hashajtó hatású lehet.

Felbontás után hűtőben tárolandó és hamar fogyasszuk el!

Sárgabarack lekvár

A sárgabarack lekvár egy különleges ízélmény, amely a gyümölcsök édes ízét hozza el. Kiválóan illik reggeli pirítósra, és egy igazi csemege az egész család számára. A sárgabarack lekvár nemcsak finom, hanem tápláló is, tele vitaminokkal.

A lekvár elkészítése során friss, érett sárgabarackokat választunk, amelyeket megmossuk és darabolunk. A gyümölcsöket cukorral és citromlével főzzük, hogy a lekvár megőrizze természetes ízét és frissességét. A főzés közben a gyümölcsök aromája felszabadul, és a végeredmény egy sűrű, ízletes lekvár lesz. A kész lekvárt steril üvegekbe töltjük, így elérve a tartósságot.
A sárgabarack lekvár tökéletes kiegészítője lehet a reggeli ételeknek, de süteményekbe vagy desszertekhez is felhasználható. Az édes-savanykás ízvilág számos étkezéshez illik, így mindig van lehetőség új kombinációkra. Ajándéknak is remek választás, hiszen mindenki szereti a házi készítésű finomságokat.

Sárgabarack - vitaminbomba a nyári hónapokban

A sárgabarack igazi vitaminbomba, amely nyáron a legfinomabb. Édes íze és lédússága mindenkit rabul ejt. Fogyasztása jótékony hatással van az egészségre.

A sárgabarack, amely a rózsafélék családjába tartozik, szinte mindenki által kedvelt gyümölcs. A gyümölcs napos, meleg helyeken érlelődik, és a nyári hónapokban érik be. Színe a világos sárgától a mély narancssárgáig terjed, íze édes, és a friss gyümölcsök lédússága igazi élvezetet nyújt. A sárgabarack nemcsak frissen fogyasztva finom, hanem lekvárokban, süteményekben és salátákban is remekül érvényesül.
A sárgabarack A-vitaminban gazdag, amely segíti a bőr és a szem egészségének megőrzését. Emellett C-vitamint is tartalmaz, amely erősíti az immunrendszert, és antioxidáns hatásai révén védelmet nyújt a sejtek számára. A gyümölcs emésztést segítő rostokat is tartalmaz, így rendszeres fogyasztása hozzájárul a bélrendszer egészségéhez. A sárgabarack tehát nemcsak ízletes, hanem rendkívül tápláló választás is.