Fedezd fel a krémes és testes ízélményt egy 100%-ban növényi alapú, zab alapú ital formájában! Tökéletes alternatíva a tej helyett, amely ízletes és tápláló választás mindenki számára.
Veganchef vegan omelette por 160g leírása
Növényi alapú tojásmentes alternatíva, mellyel újra élvezheted a tojásos ételek ízvilágát.
Elkészítési javaslat: Keverj össze 40g Omelette port 16g olajjal és 160ml vízzel. Hagyd állni 2 percig, majd kiolajozott serpenyőben süsd izlés szerinti állagúra.
Egy dobozból 4 adag készíthető el.
Összetevők: csicseriborsó liszt, lóbab liszt, sürítő anyagok(hidroxipropil-metil-cellulóz, karragén), inulin, (cikóriából), himalája fekete só, étkezési só, színező élelmiszer (kurkuma), aromák, inaktív élesztő, keményítő, dextróz, fűszerek.
Tojáspótlópor - a sütés titka
A tojáspótlópor könnyen használható alternatíva a tojás helyettesítésére, amely számos ételben megállja a helyét. Kiválóan alkalmas sütemények, pékáruk, és egyéb ételek készítésére. Segít megtartani az ételek állagát és ízét.
A por használata rendkívül egyszerű: a szükséges mennyiséget vízzel kell összekeverni, így készíthető belőle tojáshelyettesítő. Ezt a keveréket adhatjuk tésztákhoz, palacsintákhoz vagy akár tojásos ételekhez is. Az összetevők jellemzően természetesek, így az ízélmény nem csorbul a tojás elhagyásával. A sütési élmény különleges lehet, hiszen a tojáspótlóporral új ízeket és textúrákat fedezhetünk fel.
Választásunkkal nemcsak az étkezésünket gazdagíthatjuk, hanem a fenntartható életmódot is támogathatjuk. A tojáspótlópor használatával nemcsak az allergiás vagy vegán diétát követőknek segíthetünk, hanem a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vehetjük, így tudatosabb fogyasztók lehetünk.





