Te sem tudnád elképzelni a karácsonyt mézeskalács és szaloncukor nélkül, igaz? A Gingerbread granola bonbon alapja a már jól ismert mézeskalácsos granolánk, amit most puha desszertté varázsoltunk és még ünnepibbé tettük a belga étcsokoládé borítással.
Akár a karácsonyfát díszíted vele, akár alá rakod ajándéknak, gyorsabban fogy, mint gondolnád!

Összetevők: Datolyapaszta, granola 27% (gluténmentes zabpehely, datolyapüré, mézeskalács fűszerkeverék 1,2%,citromolaj) belga vegán étcsokoládé (kakaómassza,édesítő:maltit, kakaóvaj, emulgeáló szer: szójalecitin, természetes vaníliaaroma), kukoricakeményítő por, kókuszzsír, glicerin. (Nyomokban földimogyorót, dióféléket és maghéjakat tartalmazhat.)
Viblance termékek »

Címkék:

!edina4viblance