Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

CaliVita C 300 Plus tabletta 120db

A folyamatos felszívódású formulának köszönhetően kiemelkedik az egyszerű C-vitamin készítmények közül.

120 db-os tabletta; CaliVita termék az erős immunrendszerért.

*TIPP! Az összes CaliVita termék »

6250 Ft/db

5500 Ft/db
Egységár: 45.83 Ft/db


*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
*Azonnali bolti átvét (kérjük, előtte rendelje meg!)
Készleten

Sokak számára jól ismert a C-vitamin szerteágazó hatása. A C 300 Plus with Rose Hips and Bioflavoniods a C-vitaminon túl a felszívódást és hasznosulást elősegítő citrus bioflavonoid komplexet, valamint csipkebogyó őrleményt is tartalmaz. Ez utóbbi nem csupán pompás illatot kölcsönöz a tablettáknak, de a népi gyógyászatban az egyik legismertebb és legrégebb óta alkalmazott C-vitamin forrás is.

további információk...

CaliVita C 300 Plus tabletta 120db részletes leírása

A C-vitamin antioxidáns hatása révén, fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében, továbbá segíti a szervezetet a baktériumokkal és vírusokkal szembeni védekezésben. Szerepet játszik ezen túl a vérerek normál struktúrájának fenntartásában, a kötőszövet megfelelő működésében, szerkezetének kialakításában, ezáltal az íny, a bőr, a csontok és a porc egészségének megőrzésében. Elősegíti a szív és keringési rendszer egészséges működését, valamint szükséges az idegrendszer normál működéséhez is. Bizonyos embercsoportoknak különösen ajánlatos lehet kiemelt figyelmet fordítani a megfelelő C-vitamin bevitelre. Ilyenek például a sportolók és fizikai munkát végzők, a dohányzók, illetve városi környezetben élő emberek, a stresszes életmódot folytatók, az idősek. Nem szabad megfeledkezni a terhes és szoptató anyukákról sem, akiknek relatív vitaminigénye magasabb az átlagemberénél. A C 300 Plus with Rose Hips and Bioflavoniods egy folyamatos felszívódású (ún. time-released) készítmény, ami azt jelenti, hogy a tablettából a különleges technológiának köszönhetően folyamatosan szabadulnak fel az aktív hatóanyagok, melyek így hosszú ideig elérhetőek a szervezet számára. Ez a technológia elősegíti a hatóanyagok jobb hasznosulását, valamint megakadályozza, hogy azok a szervezetben egyszerre túl nagy mennyiségben legyenek jelen. Figyelem! A C-vitamin hőre, fényre érzékeny, ezt a készítmény tárolásánál figyelembe kell venni. A bioflavonoidok túlzott felvétele hasmenést okozhat. Összetétel: 300 mg C-vitamin, 100 mg Csipkebogyó, 30 mg Citrus bioflavonoid komplex.