Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Aquaphor Modern (B200) szűrőbetét 2db

Aquaphor termékek »

9490 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Aquaphor Modern (B200) szűrőbetét 2db részletes leírása

Aquaphor Modern (B200) szűrőbetét vízszűréshez.

2 db vízszűrő; Aquaphor termék ívóvíz szűréséhez.

Az Aquaphor Modern víztisztító szűrőbetéte kettős tisztítási lépcsővel biztosítja a minőségi tisztított vizet: 1. Előtisztítás a fix szennyező anyagok(rozsda, homok, iszap) kiszűrésére. 2. Fő tisztítás, amely magas minőségű aktív szén, egyedi megkötő képességgel rendelkező Aqualen és ezüst segítségével megy végbe. Ez a hármas összetevő réteg felelős a klór, nehézfémek stb. megkötéséért. Az Aquaphor szűrőbetét egyedisége / különlegessége abban rejlik, hogy a megkötött méreganyagok nem kerülnek vissza az ivóvízbe (véglegesen lekötésre kerülnek), ezzel szemben a hagyományos aktív szenes készülékek szűrőbetétei max. 4-5 hónap elteltével visszaszennyezik az ivóvizet.

Az Aquaphor szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri: üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen klór, kloroform és más szerves klórvegyületek fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium) petrolkémiai vegyületek fenolok baktérium és vírusok A szűrőbetét javasolt cseréje: 12 havonta.

Kapacitása: 4000 liter.

Gyártó: Aquaphor Corporation

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz