Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Aquaphor Provence víztisztító kancsó (fehér) 1db

Aquaphor termékek »

6990 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Aquaphor Provence víztisztító kancsó (fehér) 1db részletes leírása

A Provence nevű kancsó a megszokott 350 liter kapacitású cserélhető szűrőbetétet tartalmazza.

1 db vízszűrőkancsó; Aquaphor termék ívóvíz szűréséhez.

A Provence kancsó cserélhető szűrőbetétet tartalmaz, amely anyaga egyedi minőségű aktív szén porból, szabadalmaztatott aktív szén jellegű szűrőrétegből (Aqualen) tevődik össze és a biztonságos használat érdekében ezüstöt is tartalmaz. Az legújabb fejlesztésű összetevőknek köszönhetően a víztisztító kancsó szűrési hatékonysága a hasonló termékek közt kimagasló, ami azt eredményezi hogy, a tisztított víz ízre finom, klórtól és károsanyagoktól mentes, viszont a szükséges ásványi anyagok megtartva.

A kancsókat  elsősorban pár fős háztartásokba ajánljuk(1-2 főig).

Az Aquaphor Provence vízszűrő kancsóban használt Aquaphor A5 szűrőbetét, 350 liter víz megtisztítására alkalmas.

Az Aquaphor szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri: üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen klór, kloroform és más szerves klórvegyületek fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium) petrolkémiai vegyületek fenolok baktérium és vírusok.

Az Aquaphor Provence kancsóban használt A5 Aquaphor szűrőbetét 350 liter csapvíz megtisztítására alkalmas. Kiemelkedő kapacitásának köszönhetően elég kb. 3-4 havonta cserélni, amennyiben a használata nem haladja meg az átlag 100 litert havonta.

A kancsókat elsősorban 1-2 fős, kisebb háztartásokba ajánljuk ahol a szűrőbetét cseréjéből adódó költség esetlegesen alacsonyabban tartható, mint pl. egy nagyobb, csapra vagy mosogató alá beszerelhető víztisztító készülék éves fenntartási költségénél.

Rendelhető jelenleg: fehér színben Garancia: 2 év Gyártó: Aquaphor Corporation

Címkék:

aquaphor
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz