100% tisztaságú, organikus acai bogyó kivonat, immunerősítő, biztosítja a szervezet számára szükséges vitaminokat, antioxidánsokat.
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.

Kiszerelés: 60 g

Az acai berry bogyó vagy gyümölcs az amazóniai esőerdőben lelhető fel, pálmán nő és olyan, mint egy lila üveggolyó vagy szőlő. Az Amazonas vidékén élő emberek már több száz éve fogyasztják, rendkívül ízletes, ráadásul gyógyító hatása legendás hírű. Az acai bogyóban tízszer annyi antioxidáns van, mint a szőlőben és kétszer annyi, mint a kék áfonyában. Az elmúlt néhány évben Amerika egyik legkeresettebb fogyást segítő, természetes étrendkiegészítője lett. A legegészségesebb ételnek tartják, kiemelkedően magas az antioxidáns tartalma, s nagyon sok mikrotápanyagot tartalmaz olyan komplex formában, amelyekhez hagyományos étrenddel nem jutnánk hozzá.

Erőteljes antioxidáns tulajdonsága révén immunerősítő, segít felvenni a küzdelmet a szabadgyökök káros hatásaival szemben. Az açai bogyó az anthocianinok természetes elegye. Az anthocianinok nagyon intenzív antioxidánsok, melyek a bogyós gyümölcsökben, piros színű, pigment-tartalmú egészséges ételeinkben találhatók. Ezek a keverékek az egészségre ható számos jótékony képességeik által támogatják a szervezet keringési és kardiovaszkuláris folyamatait. Az acai bogyó ORAC értéke igen jelentős, a legmagasabb értékekkel rendelkező gyümölcsök között található!

A bogyó igen gazdag E-vitamin forrás is, mely szintén erősíti az immunrendszert. A bogyó omega zsírsavtartalma (omega-6 és omega-9) igen jó hatással vannak az idegrendszerre, hiszen ezek a zsírsavak nélkülözhetetlenek az egészséges idegrendszer kialakulásához és regenerálódásához. Ezenkívül segítenek meggyógyítani és megfiatalítani az izmokat egy intenzív tréninget követően, és bizonyítottan csökkenti az LDL-, és fenntartják a HDL koleszterinszintet. A zsírsav aránya az acaiban olyan, mint az olíva olajban. Tanulmányok szerint ez is hozzájárul ahhoz, hogy a mediterrán országokban olyan alacsony a szívbetegségek aránya.

Az aminosavak létfontosságúak az izom megfelelő összehúzódásához, fejlődéséhez, regenerációjához, és az állóképesség, az erő, valamint a folyamatos energiaellátás biztosításához. Az acai egy majdnem tökéletes aminosav-összeállítást tartalmaz. Az acai bogyónak antioxidáns, baktériumölő, gyulladáscsökkentő és antimutagén tulajdonsága van. Bőségesen találhatók benne antocianinok, melyek a flavonoidok egy különálló csoportját alkotják.

További pozitív hatásai lehetnek egészségünkre a következők:

sejtspecializációs folyamatok támogatása
a normál energiatermelő anyagcsere fenntartása
a vas anyagcseréjének támogatása
az egészséges látás megőrzése
a bőr egészségének megőrzése
gyermekek kognitív funkcióinak támogatása
a normál nyálkahártyák fenntartás

ADAGOLÁS: Napi beviteli mennyiség: 3-6 g por tejben vagy gyümölcslében feloldva

Összetevők: 100% bio, fagyasztva szárított (liofilizált) acai bogyó (euterpe oleracea, acai pálma)

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 2030 kJ/485 kcal
Zsír: 35,5 g
amelyből telített zsírsav 8,1 g
amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 21,1 g
amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 4,8 g
Szénhidrát 19,2 g
Rost 31,1 g
Fehérje (protein) 8,3 g
Só 0,02 g
A-vitamin 771 μg
E-vitamin 38,9 mg
Vas 8,7 mg
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; Cukormentes; Élelmi rostban gazdag; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve.
Biomenü termékek »

Címkék:

biomenü