Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Artrin Renove arckrém 50ml

Energy klub termékek »
Energy Renove termékek »

7900 Ft/db

7505 Ft/db
Egységár: 150.1 Ft/ml

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Artrin Renove arckrém 50ml részletes leírása

Fáradt, száraz, érzékeny és természetes színét vesztett bőrre ajánlott.

50 ml-es arckrém; Energy termék száraz, érzékeny bőrre.

Megfelelően táplálja, védi, hidratálja a bőrt, továbbá megakadályozza a kiszáradását. Gyógyítja az apró hegeket, és kisimítja a kezdődő ráncokat, segít eltüntetni a szem alatti sötét karikákat. Nappali és éjszakai krémként egyaránt alkalmazható.

Hatóanyagok: színtiszta növényi argánolaj, mákolaj, mandulaolaj és jojoba olaj, Croton lechleri, borostyánkősav, geránium, bigarádia (keserű narancs), vanília, jázmin és cédrus illóolaja, fehér akác, aranyvessző, vadgesztenye, orvosi somkóró, kapor, fekete nadálytő, édesgyökér, kerti sarkantyúka, gyújtoványfű, lepkeszeg, árnika, kálmosgyökér, betyárkóró, legyezőfű, babér és gyömbér kivonata.

Az Artrin Renove a Víz elemhez tartozik, és a Hideg energiájával áll kapcsolatban. A Vízhez a kék és a fekete szín, a sós íz, az északi égtáj és a téli hónapok tartoznak. Az ember életútján az utolsó szakaszt uralja. A Víz elemre a bölcsesség, az intuíció, a szerénység, a kitartás, az állandóság és a megbékélés a jellemző.

Másrészről a Víz elem árnyoldala, esetleges negatív érzései vagy magatartásformája a félelem, a depresszió, a merevség és az állandó aggódás. Egy nyáresti, tengerparti séta illata.

Az arab jázmin és a cédrus illatának egyedi keveréke erőt ad a mindennapokhoz. Támogatja az alkotókedvet és az örömre való képességét.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz