A VINISEERA+ kékszőlőmag és -héj mikroőrlemény természetes antioxidánsokat tartalmazhat, amelyek hozzájárulhatnak a szervezet oxidatív folyamatainak gátlásához. A termék polifenolokat tartalmaz, amelyek segíthetnek a sejtek védelmében a szabad gyökök okozta káros hatásokkal szemben.
Viniseera Plusz szőlőmag mikroőrlemény 150g leírása
Ajánlott mennyiség:
Felnőtteknek ajánlott napi bevitel 4 g, vagyis egy adagolókanálnyi szőlőmag mikroőrlemény. Meleg teába, kávéba, kefirbe keverve fogyasztható, illetve 3-5%-ban liszttel összekeverve kenyérbe, süteménybe süthető. Folyadékkal könnyebben elkeverhető, ha először csak néhány csepp itallal keverjük krémesre, majd ezután hígítjuk.
Hatóanyagok:
Összpolifenol 180 mg
Antocián 35 mg
Rezveratrol 0,16 mg
Összetevők:
kékszőlőből készült szőlőmag-szőlőhéj (nem törköly) mikroőrlemény keveréke
Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva tartandó!
Energia- és tápérték:
Energia: 1102 kJ/269 kcal
Zsír: 14 g, ebből telített zsírsav: 1,1 g
Szénhidrát: 10,1 g, ebből cukrok: 8,4 g
Fehérje: 0,8 g
Só: 0,19 g
Tárolás:
Hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva tartandó!
Gyártó és/vagy forgalmazó:
„TRANSMISSIO” Kft.
Aldat-trans Kft.
Engedélyszám:
OÉTI notifikációs szám: 7179/2010
Átfogó ismertető:
A VINISEERA+ kékszőlőmag és -héj mikroőrlemény egy természetes antioxidánsokat tartalmazó étrend-kiegészítő, amely Magyarországon készül. A termék fő összetevője a kékszőlőből készült szőlőmag-szőlőhéj mikroőrlemény, amely nem törkölyből készül. A termék több mint 4500 mg összpolifenolt tartalmaz 100 grammjában, amelyek antioxidáns hatásuk révén hozzájárulhatnak a szervezet oxidatív folyamataival szembeni védelemhez. A termék különféle italokba és ételekbe keverhető, így könnyen beilleszthető a napi étrendbe.
Szőlőmag - Természetes antioxidáns
A szőlőmagban található antioxidánsok segítenek megvédeni a szervezetet a káros hatásoktól. Ismerje meg, miért érdemes szőlőmagot fogyasztani!
A szőlőmag rendkívül gazdag tápanyagokban, különösen proanthocyanidinben, amely a legfontosabb antioxidáns a szőlőben. Ez a vegyület segít a sejtek védelmében, csökkenti a gyulladások kockázatát és támogatja az immunrendszert. Ezen kívül a szőlőmag jótékony hatással van a bélflórára is, javítva az emésztést és a tápanyagok felszívódását.
A szőlőmag különféle formákban elérhető: fogyasztható egészben, őrölve, vagy olaj formájában. Salátákhoz, turmixokhoz és különféle ételekhez is hozzáadható, így könnyen beépíthető a mindennapi étrendbe. A szőlőmag rendszeres fogyasztása hozzájárulhat az egészséges életmódhoz és a hosszú távú jó közérzet fenntartásához.
Szőlőmag őrlemény - A természet csodája
A szőlőmag őrlemény a természet egyik legértékesebb tápláléka, tele jótékony hatásokkal. Ismerd meg ezt a csodás terméket, és tapasztald meg előnyeit! Az őrlemény segít a mindennapi egészséged fenntartásában.
A szőlőmag őrlemény gazdag antioxidánsokban, amelyek segíthetnek a sejtek védelmében és a gyulladások csökkentésében. A benne található vitaminok és ásványi anyagok hozzájárulhatnak a bőr és a szív egészségéhez. Használhatod smoothie-kban, joghurtokban vagy ételekhez adva, így könnyedén beépítheted a mindennapi étrendedbe.
A rendszeres fogyasztása erősítheti az immunrendszert és támogathatja a bélflóra egészségét is. A szőlőmag őrlemény emellett segíthet a méregtelenítésben, így ideális választás lehet az egészséges életmódhoz. Próbáld ki, és élvezd a természet ajándékait!




