Fagyasztva szárított gyümölcs.

Bálint csemegék Földieper csemege 20g leírása

A fagyasztva szárítás egy különösen kíméletes eljárás, amivel a gyümölcs természetes tulajdonságai, színe, íze, illata, valamint ásványi anyag és vitamintartalma változatlan marad. A feldolgozás során nem használnak színezéket és tartósítószereket, adalékanyagokat.

Fogyasztási javaslat: natúr formában, vagy gyümölcsteának, feketetea ízesítésére, joghurt vagy egyéb tejkészítmények ízesítésére, dúsítására, sütemények, desszertek alapanyagaként.

Vegetáriánus, paleolit és egyéb diétás étrendekbe kiválóan beilleszthető termék.

Mézben elkeverve a gyümölcs visszanyeri eredeti formáját és így desszertként, vagy akár tea készítésére is alkalmas. Tea készítésénél fontos, hogy a víz 60 foknál ne legyen melegebb, így őrizhetjük meg legjobban a gyümölcsök értékes tulajdonságait.

Összetevők: 100 % szeletelt eper gyümölcs fagyasztva szárítási technológiával.

200 g friss eper fagyasztva szárításával készül 20 g termék.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Sót kizárólag nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz.

Eper - a természet ajándéka

Az eper egy csodálatos gyümölcs, amely minden nyári asztalon ott van. Édes íze és frissessége mindenkit magával ragad, ráadásul rendkívül egészséges is. Az eper a nyár igazi ínycsiklandó csemegéje.

Az eper nemcsak finom, hanem tele van egészséges tápanyagokkal is. A C-vitamin, a rostok és különböző antioxidánsok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezet jól működjön. Ennek a gyümölcsnek a jellemzője a lédússága és az édes-savanykás íze, amely tökéletesen passzol különféle ételekhez. Salátákban, smoothie-kban, vagy akár desszertekben is nagyszerű választás.
Ráadásul az eper kalóriatartalma alacsony, így ideális választás a diétázók számára is. Az emésztést segítő rostok segítenek abban, hogy hosszabb ideig érezd magad jóllakottnak. Az eper tehát nemcsak ízletes, hanem tápláló és egészséges is, ezért érdemes gyakran fogyasztani.

Aszalt eper - a gyümölcsök kincse

Az aszalt eper egy ízletes és tápláló csemege, amit a friss gyümölcsök szárításával nyernek. Fedezd fel az aszalt eper különleges ízét! Az aszalt eper szárításának folyamata során a víz elpárolog, így a gyümölcs íze és tápanyagtartalma koncentrálódik. Gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban, emiatt ideális választás az egészségtudatos táplálkozásban.

A C-vitamin mellett az aszalt eper rosttartalma is kiemelkedő, így hozzájárul az emésztés egészségéhez. Az aszalt gyümölcsök édes íze miatt természetes édességforrásként is megállják a helyüket, remek alternatívát nyújtva a cukros nasik helyett. Az aszalt eper könnyen beilleszthető az étrendbe, legyen szó reggeliről, uzsonnáról vagy akár desszertről.
Az aszalt eper nemcsak finom, hanem sokoldalú is: süteményekhez, joghurtokhoz, müzlikhez vagy salátákhoz adható. Édes íze és szép színe miatt bármely ételt feldobhat, és kiváló ajándék is lehet. Fedezd fel az aszalt eper változatos felhasználási lehetőségeit, és élvezd a gyümölcsök kincsének minden előnyét!