A bio minősítésű mazsola hozzáadott cukor nélkül, természetes módon szárított szőlőszemekből készül.
GreenMark bio mazsola 500g leírása
A mazsola a szőlő előnyös tulajdonságait szárított formában is megőrzi, azonban így magasabb a cukortartalma, amit a cukorbetegeknek figyelembe kell venniük. A mazsola C és P vitaminokban gazdag, gyulladásgátló és vírusölő hatású.
Mazsola - A természet ajándéka
A mazsola egy szárított gyümölcs, amely az édes ízével és tápláló hatásával hódítja meg a szívünket. Egészséges és finom nassolnivaló! A mazsola megéri a figyelmet.
A szőlő szárításával készült mazsola nemcsak ízletes, hanem tápanyagokban is gazdag. Magas vitamin- és ásványi anyag tartalmának köszönhetően a mazsola rengeteg hasznos jótékony hatást gyakorol a szervezetre. Fogyasztása serkenti az anyagcserét, miközben gyors energialöketet ad, így ideális sportolóknak és aktív életet élőknek. Használhatjuk édességekben, salátákban, vagy akár önálló nassolnivalóként is.
A mazsola emellett antioxidánsokban gazdag, amelyek segíthetnek a sejtek védelmében. A szív- és érrendszeri egészség fenntartásában is szerepet játszik, így érdemes beilleszteni az étrendünkbe. Fedezze fel a mazsola jótékony hatásait, és élvezze ennek az édes csemegének az ízét minden nap!




