Secrets of India 20-25 perc és kész!

Kotányi Secrets of India Bombay masala 20g leírása

Felhasználás: Bombay masala 3-4 fő részére: 350 g csirkehús filé, 1 db vöröshagyma, 3 EK szezámolaj, 1 csom. Kotányi Bombay masala fűszerkeverék, 1 doboz kókusztej, szójaszósz ízlés szerint, só és bors ízlés szerint Elkészítés: a csirkehúst kockázzuk fel, a vöröshagymát vágjuk nagyobb darabokra. A húst szezámolajon jól pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a hagymát. Pirítsuk tovább. Szórjuk meg a Kotányi Bombay masala fűszerkeverékkel, engedjük fel a kókusztejjel és főzzük tovább, míg besűrűsödik (amíg a kókusztej a felére csökken). Szójaszósszal, sóval és borssal ízesíthetjük.

Összetevők: jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), paprika, vöröshagyma, fokhagyma, gyömbér, kardamom, görögszéna, koriander, szerecsendió, bors, cayenne bors, szegfűbors, fahéj, szegfűszeg.

Indián fűszerkeverék - Az ízek kalandozása

Az indiai fűszerkeverékek különlegessége abban rejlik, hogy egyedi ízvilágukkal kalandra hívják az ízlelőbimbókat. Fedezd fel ezt a varázslatos ízélményt a konyhádban!

Az indiai fűszerkeverékek, mint a curry, garam masala vagy vindaloo, egyedi fűszerek kombinációi, amelyek gazdag aromát adnak az ételeknek. A kömény, koriander, kurkuma és csili mind hozzájárulnak a karakteres ízek kialakulásához, miközben számos egészségügyi előnnyel is rendelkeznek, mint például a gyulladáscsökkentés és az emésztés serkentése.
A fűszerkeverékek sokoldalúak, hiszen húsételekhez, zöldségekhez és rizses ételekhez egyaránt felhasználhatók. Az indiai fűszerkeverékekkel készült fogások nemcsak ízletesek, hanem színesek és illatosak is, így az étkezések igazán különleges élménnyé válnak. Ne habozz, és fedezd fel az indiai fűszerek kalandos világát!