A keverék bazsalikomot, oregánót és rozmaringot tartalmaz, frissen őrölhető kivitelben.
Kotányi olaszos fűszerkeverék malom 48g leírása
Tápértéktartalom 100 g termékben: Energia: 396 kJ/94 Kcal, zsír: 2,3 g -ebből telített zsírsavak: 0,6 g, szénhidrát: 13 g -ebből cukor: 13 g, fehérje: 2,5 g, só: 72 g.
Összetevők: tengeri só (tengeri só, kálium-jodát) rozmaring, kakukkfű, paprika, rózsabors, borsikafű, bazsalikom, tárkony.
Próbálja ki az intenzív fűszerek karakteres kombinációját. Ez a mediterrán fűszersó ízét leginkább a főzés végén vagy utófűszerezéskor adja át. Fűszerezhetünk vele húsokat, halakat, de jól illik salátákhoz és zöldségekhez is. A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz) zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült. Száraz helyen tartandó.
Olaszos fűszerkeverék - a konyha titkos fegyvere
Az olaszos fűszerkeverék egy sokoldalú és ízletes keverék, amely tökéletesen illik a mediterrán ételekhez. Emelje új szintre az étkezéseit!
A fűszerkeverék legfontosabb összetevői a bazsalikom, oregánó, kakukkfű és rozmaring, amelyek a friss, természetes ízeket képviselik. Ezek a fűszerek nemcsak ízletesebbé, hanem aromásabbá is varázsolják az ételeket. Az olaszos fűszerkeverék használata különösen ajánlott tésztákhoz, pizzákhoz és húsételekhez, de salátákban is remekül működik.
Bármikor, amikor egy kis ízvarázslatra van szüksége a konyhában, az olaszos fűszerkeverék a legjobb választás. Csak egy csipetnyit kell hozzáadnia az ételekhez, és máris élvezheti a mediterrán gasztronómia csodáit!
Olasz Fűszerek
Az olasz konyha ízélményeit a friss fűszerek és aromák gazdagítják. Az olasz fűszerek nemcsak az ételek ízét emelik ki, hanem a főzés élményét is fokozzák. Fedezd fel az olasz fűszerek világát!
A bazsalikom, oregánó, rozmaring és kakukkfű a legismertebb olasz fűszerek közé tartozik. Ezek a fűszerek nemcsak a pizzák és tészták, hanem sok más fogás ízesítéséhez is elengedhetetlenek. A friss fűszerek használata különösen ajánlott, hiszen intenzívebb ízt adnak az ételeknek.
Az olasz fűszerek nemcsak a főzés során, hanem az ételek tálalásánál is fontos szerepet játszanak. A fűszernövények színesítik az ételeket, valamint illatukkal és ízvilágukkal varázsolják el a vendégeket. Az olasz konyha varázsa a fűszerekben rejlik, amelyek minden étkezést különlegessé tesznek!





