1898 óta bizonyít sikeresen a Dr. Oetker Gustin étkezési keményítő, legyen szó akár sütésről, akár főzésről.

80 g-os étkezési keményítő; Dr. Oetker termék levesek és szószok sűrítéséhez.

A felhasználhatósága igen sokrétű: a levesek és szószok sűrítésétől a sütemények és torták lazításán át, a krémek állagának javításáig, szinte minden területen eredményesen használható. A Dr. Oetker Gustin Étkezési Keményítő gluténmentes, így a speciális étrend tökéletes kiegészítője.

Tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy ez a termék nem tartalmaz allergén vagy olyan egyéb összetevőt, amit a jogszabályok szerint kötelezően ki kell emelni. Az itt megjelölt információk tájékoztató jellegűek, kérjük, hogy a termék megvásárlásakor minden esetben tájékozódjon a csomagolóanyagon feltüntetett allergénekről!

Átlagos tápérték 100 g portermékben: Energia: 1471 kJ/346 kcal, zsír: 0 g -amelyből telített zsírsavak: 0 g, szénhidrát: 86 g -amelyből cukrok: 0 g, fehérje: 0,50 g, só: 0,04 g.

Dr. Oetker termékek »