A BioMenu BIO KAKAÓMASSZA tallér 100% bio hántolt kakaóbabból készül, amelyet Peruból származtatnak. A termék organikus, nyers és vegán, ideális választás azok számára, akik természetes és tiszta kakaó ízélményre vágynak.

Biomenü bio perui kakaómassza tallér 125g leírása

Felhasználás / Elkészítés:
Felhasználás: ízlés szerint (1 adag = 5-10 g; 12-25 adag/csomag)

Hatóanyagok:
Energia 2589 kJ/618 kcal
Zsír 53,3 g, ebből telített zsírsav 32,5 g, egyszeresen telítetlen zsírsav 18,6 g, többszörösen telítetlen zsírsav 1,8 g
Szénhidrát 10,7 g, ebből cukor 0,5 g
Rost 11,9 g
Fehérje (protein) 14,0 g
Só 0,1 g

Összetevők:
100% bio hántolt kakaóbab (theobroma cacao)

Étrendi irányzatok:
bio, raw, vegán

Figyelmeztetés:
Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.

Energia- és tápérték:
Energia 2589 kJ/618 kcal
Zsír 53,3 g, ebből telített zsírsav 32,5 g, egyszeresen telítetlen zsírsav 18,6 g, többszörösen telítetlen zsírsav 1,8 g
Szénhidrát 10,7 g, ebből cukor 0,5 g
Rost 11,9 g
Fehérje (protein) 14,0 g
Só 0,1 g

Tárolás:
Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Gyártó és/vagy forgalmazó:
BioMenü

Engedélyszám:
HU-ÖKO-02

Átfogó ismertető:
A BioMenu BIO KAKAÓMASSZA tallér egy prémium minőségű, 100% bio hántolt kakaóbabból készült termék, amely Peruból származik. Az organikus, nyers és vegán termék ideális választás azok számára, akik természetes és tiszta kakaó ízélményre vágynak. A termék 125 grammos kiszerelésben kapható, és 12-25 adagot tartalmaz, attól függően, hogy 5-10 grammos adagokat használunk fel. A termék táplálkozási tulajdonságai változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával. Tárolása jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen ajánlott. A termék HU-ÖKO-02 engedéllyel rendelkezik, és nem-EU mezőgazdaságból származik.

Kakaómassza - az ízek harmóniája

A kakaómassza a csokoládékészítés alapköve, amely a kakaóbabok feldolgozásával jön létre. Gazdag íze és jótékony hatásai miatt népszerű alapanyag az édességek világában. Fedezd fel a kakaómassza varázsát!

A kakaómassza előállítása a kakaóbabok pörkölésével kezdődik, majd azokat megőröljük, hogy a kakaóvaj és a kakaószárazanyag egyesüljön. A végeredmény egy sűrű, krémes massza, amely alapanyaga a csokoládégyártásnak. A kakaómassza sokoldalú felhasználású: sütemények, torták, fagylaltok és különféle desszertek készítéséhez is ideális. Az íze intenzív és gazdag, így bármely édességet különlegessé varázsol.
A kakaómassza nem csupán finom, hanem egészséges is. Tartalmaz antioxidánsokat és tápanyagokat, amelyek jótékony hatással vannak a szervezetre. Fontos vitaminokat és ásványi anyagokat, például magnéziumot és vasat is tartalmaz, így a kakaómassza fogyasztása hozzájárulhat a jó közérzethez. Élvezd a kakaómassza gazdagságát és ízét a mindennapokban!