A BioMenü BIO KAKAÓVAJ tallér 100% tiszta, organikus és nyers kakaóvaj, amelyet Peruban termesztett kakaóbabból készítenek. A termék vegán, bio és raw minősítésű, ideális különféle étrendi irányzatok követőinek.

Mások ezeket vették

Biomenü bio perui kakaóvaj tallér 125g leírása

Felhasználás / Elkészítés:
Ízlés szerint (1 adag = 5-10 g; 12-25 adag/csomag)

Hatóanyagok:
Energia 3685 kJ/880 kcal
Zsír 99,6 g, ebből telített zsírsav 60,6 g, egyszeresen telítetlen zsírsav 31,4 g, többszörösen telítetlen zsírsav 3,1 g
Szénhidrát 0,0 g, ebből cukor 0,0 g
Rost 0,0 g
Fehérje (protein) 0,2 g
Só 0,0 g

Összetevők:
100% bio hántolt kakaóbab (theobroma cacao)

Étrendi irányzatok:
bio, raw, vegán

Figyelmeztetés:
Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.

Energia- és tápérték:
Energia 3685 kJ/880 kcal
Zsír 99,6 g, ebből telített zsírsav 60,6 g, egyszeresen telítetlen zsírsav 31,4 g, többszörösen telítetlen zsírsav 3,1 g
Szénhidrát 0,0 g, ebből cukor 0,0 g
Rost 0,0 g
Fehérje (protein) 0,2 g
Só 0,0 g

Tárolás:
Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Gyártó és/vagy forgalmazó:
Caleido IT-Outsource Kft.

Engedélyszám:
HU-ÖKO-02

Átfogó ismertető:
A BioMenü BIO KAKAÓVAJ tallér egy prémium minőségű, 100% tiszta kakaóvaj, amelyet Peruban termesztett bio hántolt kakaóbabból készítenek. A termék organikus, nyers és vegán minősítésű, így ideális választás lehet azok számára, akik egészségtudatos életmódot követnek. A kakaóvaj tallérok könnyen adagolhatók, és számos felhasználási lehetőséget kínálnak a konyhában. A termék táplálkozási tulajdonságai változhatnak a környezeti feltételektől függően, ezért javasolt jól zártan, száraz, hűvös és fényvédett helyen tárolni. A termék HU-ÖKO-02 tanúsítvánnyal rendelkezik, és nem-EU mezőgazdaságból származik.

Kakaóvaj étkezési - egészséges zsírszövet

A kakaóvaj egy természetes növényi zsír, amely tápláló és ízletes. Ideális választás az egészséges életmódhoz, és számos előnyt kínál a felhasználás során.

A kakaóvaj a kakaóbab zsíros része, amely gazdag telítetlen zsírsavakban és antioxidánsokban. Ezek az összetevők hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez, különösen a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében. A kakaóvaj rengeteg vitaminban és ásványi anyagban is bővelkedik, így igazi tápláló alapanyag a konyhában.
Felhasználása sokoldalú: használhatjuk sütéshez, főzéshez, vagy akár krémek és édességek készítéséhez. Kiváló alternatívája a hagyományos zsiradékoknak, és különleges ízt ad az ételeinknek. A kakaóvaj nemcsak ízletes, hanem egészséges választás is, amit érdemes beépíteni a mindennapi étrendünkbe.