A növényi alapú habalap stabil állagú, jól felverhető és hűtésálló, desszertekhez ideális.
Hulala cukrászati habalapanyag 200ml leírása
Összetevők: víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj (26%) cukor (11%) stabilizátorok: szorbit (E420) hidroxipropil-cellulóz (E463) tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei (E472e) szójalecitin (E322) zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei (E472b) só, aromák, színezék: ß-karotin (E160a) Allergének: szója, tej.
A hulala glutén- és laktózmentes cukrászati növényi habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk. A tökéletes eredmény érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. Ezután könnyedén habbá verhető kézzel és géppel egyaránt, önmagában illetve 30%-os tejszín hozzáadásával. A már kész hab 8-12 C°- on hűtve is megtartja állagát.
Tejszínhab alap - Az ízletes kényeztetés
A tejszínhab alap a desszertek és italok ízletes kiegészítője, amely bármilyen fogást feldob. Könnyű elkészíteni, és mindig különleges élményt nyújt.
A tejszínhab elkészítése csupán néhány percet vesz igénybe. A friss tejszínt habverővel verjük fel, majd ízlés szerint cukorral és vaníliával ízesítjük. Az így nyert hab tökéletesen illik süteményekhez, fagyikhoz, gyümölcsökhöz vagy akár forró italokhoz is. A habos textúra és az édes íz mindenkit lenyűgöz.
Bárhol is használjuk, a tejszínhab alap mindig feldobja az ételeinket, és ünnepi hangulatot varázsol a mindennapokba. Kényeztesd magad és szeretteidet ezzel a finomsággal, és élvezd az ízek harmóniáját!
Tejszín - A konyha elengedhetetlen összetevője
A tejszín egy sokoldalú tejtermék, amely számos ételhez és italhoz adhat ízt és textúrát. Gazdag, krémes állaga miatt a konyhában elengedhetetlen alapanyag. A tejszín varázslatos hatása az ételekre mindenki számára élvezetes.
A tejszínt a tej zsíros részének kiemelésével állítják elő, és változó zsírtartalommal bír. A habbá verhető tejszín ideális a sütemények és desszertek díszítésére, míg a főzőtejszín a levesek és mártások gazdagítására kiváló. A tejszínt könnyen beépíthetjük a napi étrendünkbe, hiszen sokféle ételhez jól illik.
A tejszín nemcsak ízletes, hanem tápláló is, hiszen vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz. A kreatív főzés során a tejszín használatával különleges ízélményeket teremthetünk. Kísérletezzünk bátran a tejszínnel, és tapasztaljuk meg, hogyan varázsolhatunk kiemelkedő ízeket a hétköznapi ételekből!
Tejszínhab - Az édes élvezet
A tejszínhab a desszertek legkedveltebb díszítése, amely bármilyen édességet fel tud dobni. Krémes állaga és édes íze mindenki kedvence. A tejszínhab a boldogság forrása.
A tejszínhab készítése során a tejszínt felverjük, majd cukorral és vaníliával ízesítjük, hogy még ízletesebb legyen. Az eredmény egy könnyű, habos krém, amely tökéletes kiegészítője a tortáknak, süteményeknek és italoknak. A tejszínhab nemcsak finom, hanem gyönyörű díszítés is, amely az ételek megjelenését is feldobja.
A tejszínhab otthon is egyszerűen elkészíthető, és frissen a legfinomabb. A könnyed, habos állag mindenki szívét megdobogtatja, így a tejszínhab igazi édes élvezetet nyújt bármilyen alkalomra.




