200 ml-es cukrászati habalapanyag; Hulala termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.

Összetevők: víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj (26%) cukor (11%) stabilizátorok: szorbit (E420) hidroxipropil-cellulóz (E463) tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei (E472e) szójalecitin (E322) zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei (E472b) só, aromák, színezék: ß-karotin (E160a) Allergének: szója, tej.

A hulala glutén- és laktózmentes cukrászati növényi habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk. A tökéletes eredmény érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. Ezután könnyedén habbá verhető kézzel és géppel egyaránt, önmagában illetve 30%-os tejszín hozzáadásával. A már kész hab 8-12 C°- on hűtve is megtartja állagát.

Hulala termékek »

Címkék:

habalaphulala