Bio árpából készült miso, amely gazdag, umami ízével egészséges alapanyaga a tradicionális japán ételeknek.
Clearspring bio miso árpából (üveges) 300g leírása
A makrobiotikus táplálkozás egyik alapja a miso fogyasztása.
Fogyasszon hetente legalább kétszer misolevest. Miso Erjesztett szójababkrém, levesekhez, kenyérre vagy ízesítésül használják.
Miso - Az autentikus japán íz
A miso egy sokoldalú fermentált szója paszta, amely a japán konyha egyik alapját képezi. Gazdag íze és tápanyagtartalma miatt egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Fedezd fel a miso jótékony hatásait!
A miso tradicionális japán élelmiszer, amelyet főként szójabab és gabonafélék fermentálásával állítanak elő. Az elkészítés folyamata hónapokig tart, és a végeredmény egy gazdag, umami ízű paszta, amely különféle ételek ízesítésére alkalmas. A miso színének és ízének intenzitása az érlelési időtől függ, így megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb változatot.
A miso nemcsak ízletes, hanem tápláló is. Tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és probiotikumokkal, amelyek jótékony hatással vannak az egészségünkre. Használhatjuk levesekben, szószokban, de akár sült zöldségekhez is kiválóan illik. A miso fogyasztása nemcsak ízletes élményt nyújt, hanem hozzájárul egészségünk megőrzéséhez is.




