Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Nálunk ZAVARTALAN a kiszolgálás a felfokozott kereslet ellenére is.
A megrendeléseket általában 1-2 munkanap alatt házhoz szállítjuk.

Aquares folyadék kapszula 60db

Vitalitae termékek »

13325 Ft/db
Egységár: 222.08 Ft/db

Készleten!

Aquares folyadék kapszula 60db részletes leírása

Étrend-kiegészítő folyadékkapszula - resveratrol hatóanyaggal.

60 db-os kapszula; Vitalitae termék az egészséges keringéshez.

Az Aquares olyan egyedülálló étrendkiegészítő folyadékkapszula, amely 100%ban a szervezet energiáinak bevetése nélkül szívódik fel, mivel a gyomorban vízzel találkozva azonnal oldott állapotba kerül. Az Aquares olyan technológiával készül, amely lehetővé teszi, hogy a benne lévő Resveratrol hatóanyagot a szervezet változatlan molekulastruktúrában, de vízoldható formában vegye fel.

A zsírban oldódó A, D, E vitaminok és más életfontosságú természetes hatóanyagok, mint pl. B-karotin, Q10, lecitin, Resveratrol stb. sok különböző készítményben megtalálható tabletta, kapszula, vagy olaj formájában, de felszívódásuk, illetve hasznosulásuk csak abban az esetben lesz sikeres, ha a 15-20 cm hosszú duodenumban ezen zsíroldható anyagok mellett, az ott fiziológiásan jelenlévő epesavak és a hasnyálmirigy szekrétumok is egyidőben jelen vannak. Amennyiben ez nem teljesülnem megfelelő táplálkozás, fogyókúra, bizonyos emésztésre ható gyógyszerek fő- vagy mellékhatásai, műtétek utáni állapot, különböző okokból legyengült szervezetek eseténezen anyagok nem, vagy rosszul szívódnak fel, így a szervezet élettanilag szükséges működése zavart szenved. A rendszer előnyeiMíg a hagyományos emulziók stabilitása csak néhány nap, addig ezen rendszer stabilitása években mérhető. A stabilitás az olajos és a vizes fázisok szétválására értendő. Az olajos fázis a kémiai kötés miatt a legfinomabb eloszlatási fokot biztosítja a vizes fázisban. Az így elkészített koncentrátum vízzel végtelenül hígítható. Az eredeti molekulák a technológia során megőrzik eredeti szerkezeti tulajdonságaikat. A készítmény élettani jellemzői: a jelenleg használt táplálék-kiegészítők a zsírban oldódó molekulákat eredeti formában tartalmazzák. Felszívódásuk attól függ, hogy a duodenumban bevitelükkor milyen élettani állapot uralkodik. Ebbe a béltraktusba ürül az epetartalom, amiben megfelelő koncentrációban jelen vannak az epesavak. Ezek készítik elő a zsírokat és a zsíroldékony tápanyagokatbeleértve a zsírban oldódó molekulákat isarra, hogy a bélcsatornából felszívódásra alkalmas állapotba kerüljenek. Ezt segíti elő a hasnyálmirigy által termelt szekrétum is, ami szintén a duodenumba ürül. Ezen folyamatok, ha fiziológiásak, akkor zavartalan a zsírok, így a zsíroldható anyagok felszívódása is. Abban az esetben, ha ez az állapot nem az élettani viszonyoknak megfelelő, akkor a zsírban oldódó molekulák felszívódása már nem kielégítő. Szakirodalmi tény, hogy normális élettani állapotban a zsíroldható anyagok hasznosulása nagyon alacsony százalékban történik, míg vízoldhatóvá tett formában a hasznosulás és a felszívódás közel 100 százalék.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz