Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Nálunk ZAVARTALAN a kiszolgálás a felfokozott kereslet ellenére is.
A megrendeléseket általában 1-2 munkanap alatt házhoz szállítjuk.

MoliCare Skin Menalind Skintegrity cink-oxid krém 200ml

Hartmann termékek »
MoliCare termékek »

2164 Ft/db
Egységár: 10.82 Ft/ml


MoliCare Skin Menalind Skintegrity cink-oxid krém 200ml részletes leírása

Megvédi az intim területen lévő irritált bőrt a további károsodásoktól.

200 ml-es cink-oxid krém; Hartmann termék fekvő betegek ápolásához.

Védőréteget képez a bőr felszínén, támogatja a bőr saját védekező mechanizmusát. Kreatint és szagsemlegesítőt tartalmaz. A bőr egészsége központi szerepet játszik az ember általános egészségi állapota szempontjából. Ez a megállapítás különösképpen érvényes a gondozásra szoruló idős emberek esetében, akiknek a bőrét az inkontinencia és az ágyban fekvés hatványozott terhelésnek teszi ki.

A testfelület - például az ágyban végzett fürdetésre alkalmas Menalind professional nedves törlőkendőkkel történő - megtisztítása után a bőrt speciális krém segítségével óvni kell a vizeletben vagy a székletben található káros anyagok hatásától.

A Menalind professional átlátszó bőrvédő krém víz-az-olajban/olaj-a-vízben típusú emulzió, továbbá nem tartalmaz cinkoxidot, hanem olyan hatóanyagok keveréke mint a kreatin, a biszabolol és a hamamelis, amelyek a bőr természetes védőmechanizmusának a fenntartását segítik elő. A külső vízréteg nedvességgel látja el a bőrt, a bőrápoló olaj pedig megvédi a bőrt a nedvességveszteségtől, és áttetsző védőfilmet képez a bőrön. Végül a belső vízréteg a hatóanyagokat a bőrbe szállítja, és biztosítja a bőr nedvességgel történő tartós ellátását.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz