Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

Sanct Bernhard Paradicsom-Likopin kapszula 120db

A paradicsom fogyasztása igencsak elősegíti a szervezet fejlődését és az izmok erősödését.

120 db-os kapszula; Sanct Bernhard termék a máj, és a mellékvese működéséhez.

*TIPP! Az összes Sanct Bernhard termék »

3913 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

Tartalmának köszönhetően megtisztít és erőt ad. Antioxidáns táplálékunk. Nemcsak kellemes ízű, de nagyon jó hatással van az egész testre, leginkább a májra. Hatással van a mellékvese működésére. A paradicsomlében sok az A vitamin, s többek között ennek is köszönhető, hogy serkentőleg hat az immunrendszer működésére.

további információk...

Sanct Bernhard Paradicsom-Likopin kapszula 120db részletes leírása

Hatására hatékonyabb a T sejtek működése a test védelmi erejében. Szintén A vitamin tartalmának köszönhető, hogy rendkívül jól hat a bőrproblémák gyógyításában és a nap által okozott égések csillapításában. Hatékonyan közreműködik továbbá az ibolyántúli sugarak által tett rombolások gyógyításában. A paradicsom is tartalmaz némi oxálsavat, de az emésztés serkentéséhez hozzájárul más savtartalma is. Részt vesz továbbá magában az emésztési folyamatban, a táplálék anyagcserei munkájában. Az egyik legjobb tulajdonsága a paradicsomnak, hogy szinte a sír széléről hozza vissza a májat. Ez részben A vitamin tartalmának köszönhető, vértisztító képességének és még számos hasznos anyagnak, amit tartalmaz. A paradicsom nemcsak belsőleg, de külsőleg is hat a test tisztítására. Ha nehezen gyógyuló sebre paradicsompakolást teszünk, megtisztítja a sebet és az hamarosan begyógyul. A paradicsomban jelen levő A, C és E vitaminok megvédik a test sejtjeit az oxigén szabad-gyökök pusztító munkájától.

Összetevők: 1 kapszula tartalma: Likopin /természetes/ 2 mg, Paradicsom Por 400 mg, E-Vitamin /természetes/ 12 mg. Hatóanyagok - 3 kapszulában: E-vitamin: 37.8 mg, Paradicsompor: 1200 mg, Likopin: 6 mg.