Az igazi antioxidáns! 50000 mcmol/100 g oxigéngyök elnyelő kapacitás!
Biomenü Bio Maqui bogyó por 60g leírása
Frissítő, energizáló hatású gyógynövény, kúraszrűen alkalmazva segíthet a gyulladásos tünetek enyhítésében és erősítheti az immunrendszert.
Sötétlila bogyó, amelyet a dél-chilei Patagónia ősi tájain takarítanak be. A maqui (ejtsd: máki) berry híres magas vitamin-, élelmi rost-, fehérje-, antioxidáns- és gyulladáscsökkentő összetételéről. A maqui bogyót az őslakosok hagyományosan orvosi célokra használták. A korszerű, modern étkezésben szuperélelmiszerként tartják számon. A maqui cserjéről kézzel szüretelve a legkiválóbb bogyókat választják ki, majd természetes eljárással konzerválják. Erős vákuumban gyorsfagyasztással szárítják. A szárított maqui bogyókat finom porrá őrlik. A maqui berry por természetesen módon megőrzi gazdag ásványi anyag-, fehérje-, vitamin- és rosttartalmát.
Szabadgyök megkötő képessége révén hatékony társ lehet a rákmegelőzésben. Az ORAC skála szerint 100 gramm gyümölcs 50000 µmol értéket teljesít, amellyel messze megelőz minden más természetes antocianin- és polifenol forrást. Az egyedül Patagóniában termő bíborlilás bogyók íze először szokatlan, enyhén kesernyés-édeskés, de hazájában nyersen is fogyasztják, sőt, bort is készítenek belőle. Kúraszerű szedésével hatékonyan védekezhetünk a gyulladásos panaszok ellen, hasznos segítség lehet súlykontroll esetén, felfrissít és emelheti az energiaszintet. Normalizálhatja az anyagcserét, javíthatja koncentrációt és elősegítheti a nyugodtabb alvást.
Összetétel:
100% bio, fagyasztva szárított (liofilizált) maqui bogyó (aristotelia chilensis) gyümölcshús (héj nélkül)
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Nem besugárzott; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Telített zsírban szegény; Élelmi rostban gazdag; Nátriummentes/Sómentes
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = 3-5 g, 1 adag naponta, étkezés közben vagy után fogyasztva.
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva.
Maqui bogyó - A természet ajándéka
A maqui bogyó egy apró, sötétlila gyümölcs, amely az Andokban található. Széleskörű egészségügyi előnyei és gazdag tápanyagtartalma miatt egyre népszerűbbé válik a szuperélelmiszerek között. Érdemes megismerni!
Ez a különleges gyümölcs tele van antioxidánsokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Antioxidáns hatásának köszönhetően küzd a szabadgyökök ellen, ezáltal segít megelőzni a sejtek öregedését. A maqui bogyóban található vitaminok, mint például a C-vitamin, hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez, míg ásványi anyagai, mint a kalcium és vas, támogatják a csontok és a vér egészségét.
Fogyasztása változatos módon történhet: frissen, por formájában smoothie-kba keverve, vagy akár süteményekben felhasználva. A maqui bogyó beépítése a mindennapi étkezésekbe nemcsak egészséges, hanem ízletes választás is lehet. Próbáld ki, és tapasztald meg a jótékony hatásait!
Maqui bogyó italpor - Friss energiával
A maqui bogyó italpor egy különleges, tápanyagokban gazdag természetes termék, amely Antarktisz területéről származik. Fedezd fel a friss energia forrását! A maqui bogyók kiemelkedő antioxidáns tartalmuk miatt váltak népszerűvé, segítve a szervezet védekezőképességét és a sejtek egészségét. Az italpor használata rendkívül egyszerű, és remek választás lehet a napi vitaminbevitel kiegészítésére.
A maqui bogyó italpor ízletes és tápláló, segítve az anyagcsere folyamatokat és a bőr egészségét. Keverd össze vízzel, növényi tejjel, vagy adj hozzá smoothie-hoz, hogy élvezhesd a bogyók frissítő ízét és jótékony hatásait. A bogyók természetes módon támogatják a szív- és érrendszeri egészséget, így hozzájárulnak a hosszú távú jó közérzethez.
A maqui bogyó italpor nem csupán egy új trend, hanem egy igazi szuperélelmiszer, amely segíti az egészséges életmódot. Érdemes kipróbálni, hogy megtapasztald a természetes energia és vitalitás jótékony hatásait!





