Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

CaliVita Liquid Chlorophyll folyadék 473ml

Toxin alapvetően bármely anyag lehet, mely irritáló és/vagy káros hatást fejt ki a szervezetre.

473 ml-es folyadék; CaliVita termék méregtelenítéshez.

*TIPP! Az összes CaliVita termék »

11425 Ft/db

10054 Ft/db
Egységár: 21.26 Ft/ml


*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
*Azonnali bolti átvét (kérjük, előtte rendelje meg!)
Készleten

Megterheli biokémiai funkcióinkat, negatív hatással van szervezetünk működésére. Toxinokkal pl. helytelen táplálkozás, gyógyszerek mellékhatása, környezeti ártalmak miatt vagy bizonyos anyagcsere folyamatok következményeként is találkozhatunk. A klorofill természetes védelmet nyújt ezen káros hatások ellen! A klorofill a növényi sejtekben előforduló zöldszínű festékszemeknek (kloroplaszt) a festőanyaga.

további információk...

CaliVita Liquid Chlorophyll folyadék 473ml részletes leírása

A kloroplasztok nagyrészt a levelek sejtjeiben találhatók, de más zöld szövetekben is előfordulnak. Minden kloroplaszt tartalmaz ún. klorofill pigmentet. A pigmentek olyan kémiai vegyületek, melyek elnyelik a látható fény bizonyos hullámhosszú tartományát. A klorofillok többnyire a vörös és kék fényt hasznosítják, ezért látjuk a klorofillban gazdag leveleket zöldnek. A fotoszintézis fényfázisában a pigmentek a napfény energiáját alakítják át kémiai energiává. A lucernából származó klorofillt évszázadok óta alkalmazzák a világ minden táján méregtelenítésre, valamint általános élénkítő szerként. Gazdag fehérje, klorofill, karotin, A-, D-, E-, B6- és K-vitamin és enzimforrás. Egyes kísérletek tanúsága szerint a klorofill inaktiválhatja az étkezéssel a szervezetbe jutó káros anyagokat a májban és a vékonybélben, mielőtt azok kárt tehetnének a szervezetben. Legfontosabb hatása tehát a toxinok semlegesítése, és ezek eltávolításának elősegítése a szervezetből. Rendkívül erős lúgosító hatással van az emésztőrendszerre, mely napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír. A túlzott állati fehérjebevitel és édességfogyasztás, élvezeti szerek (mint például a kávé), szénsavas üdítők (kólafélék) fogyasztása során kloridok, foszfátok jutnak a szervezetbe. Ezekből savak képződhetnek, melyek, ha nem tudnak távozni a szervezetből, felszaporodhatnak. Ilyenkor javasolt méregtelenítő kúra elvégzése, melyben szintén kiváló segítséget nyújthat a Liquid Chlorophyll. A készítmény emellett kiváló belülről ható dezodoráló szer. Külsőleg használható fertőtlenítésre, apróbb horzsolások ecsetelésére, gargalizálásra. Figyelem! A klorofill felhasználását terhes és szoptatós anyákon még nem tesztelték, ezért alkalmazása terhesség és szoptatás alatt kizárólag orvosi javaslatra történjen! Szájon át történő adagolás során a klorofill zöldes színűre festheti a vizeletet és a székletet, valamint elszíneződéseket okozhat a nyelven. Adagolás: 1 tk naponta. Összetétel: 15 mg Klorofilin.