Köszönjük vásárlóink bizalmát! 150 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
Dr Csabai Zsolt ajánlásával 21C immunity Máj méregtelenítés

Grapoila hidegen sajtolt szőlőmagolaj 250ml

A szőlőmagolaj napérlelte szőlőszemek magvából készül, és linolénsav tartalmával tűnik ki.

250 ml-es szőlőmagolaj; Grapoila termék a keringés és ez erek egészségéért.

*TIPP! Az összes Grapoila termék »

1622 Ft/db
Egységár: 6.49 Ft/ml


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

Mélyzöld színű, jellegzetes illatú, mely a feldolgozott szőlőéhez hasonlít. A hideg sajtolással készült szőlőmagolaj olyan antioxidáns, és bioaktív anyagokat tartalmaz, melyek fontos szerepet játszanak az egészség megőrzésében, védelmében, valamint egyéb vitamintartalma következtében napjaink korszerű táplálkozásában. Koleszterincsökkentő hatása szintén rendkívül értékes olajjá teszi. A már említett antioxidáns hatása, valamint reaktív szabadgyök semlegesítő képessége révén védi a sejtek genetikai anyagát, ezzel akadályozva a rák kialakulásának lehetőségét.

további információk...

Grapoila hidegen sajtolt szőlőmagolaj 250ml részletes leírása

Hatóanyagai gátolják az érrendszer meszesedését, erősítik a hajszál-, és vérerek falát, csökkentik a szívbetegségek, a szívinfarktus, a trombózis előfordulási esélyeit. Javítják az agy emlékező képességét. Védik a szemet, megakadályozva a szürke hályog kialakulását. Különösen ajánlott a számítógép képernyője előtt sok időt töltők szemének védelmére. A mélyzöld színű szőlőmagolaj füstpontja 250 °C, ellentétben a többi, kiterjedten használt olajéval, melyeknek átlagosan 200 °C körüli. A hidegen sajtolt szőlőmagolajból a sütés-főzés során nem keletkezik egészséget károsító égéstermék, ezért ez a rendkívül előnyös tulajdonsága az egészséges táplálkozás egyik fontos alkotóelemévé emeli. Az olaj külsőleg-belsőleg, élelmiszeripari, kozmetikai és gyógyászati célra egyaránt alkalmazható. Használhatjuk többek között pácoláshoz, halak, húsok, steakek sütéséhez salátákhoz, joghurtokhoz, mártásokhoz, süteményekhez, vagy egyszerűen csak egy szelet fokhagymás pirítóshoz. A szőlőmagolaj élettani tulajdonságai: A szőlőmagolaj kedvező orvostani hatású, rendkívül gazdag bioaktív, antioxidáns anyagokban és bioflavionokban. Antioxidáns és reaktív szabadgyök semlegesítő hatása francia kutatások szerint 18,4-szer jobb, mint a C-vitaminé, és 50-szer erősebb, mint az E-vitaminé. Bizonyos helyzetekben (pl. stressz, betegség) a szabad gyökök száma megnő és a szervezet nem képes elegendő antioxidánst termelni. Az idős, beteg szervezetben az antioxidánsok hatása és mennyisége is csökken. Markánsan antioxidáns hatású, védi a sejtek genetikai anyagát a káros hatások ellen, így gátolva meg a rák kialakulásának lehetőségét. A férfiaknál a prosztatára és az impotenciára lehet jó hatású, míg a nőknél a változókor kellemetlen tüneteit enyhítheti. Agyér-elmeszesedésben szenvedők emlékezetét javíthatja. Gyulladás gátló hatású, erősíti a szervezetet a stressz ellen. Az öregedési folyamatokat lassítja. Hatékony kozmetikai szer: a bőr simaságát, rugalmasságát biztosítja, megelőzi korai öregedését, képes a kollagén szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a petyhüdt bőr állapotát javítani. A bőrbe könnyen és gyorsan felszívódik, különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására. Az olaj fellelhető fürdő-, szauna-, és masszázsolajok öregedés és narancsbőr gátló adalékaként is. Tapasztalatok alapján, baktericidként sokféle gyulladást (fekélyt) csökkentő hatású bőr- és hajregeneráló hatású. A felhasználható szőlőmagolaj mennyisége kozmetikai termékekben nincs korlátozva, így akár hatóanyagként, vagy vivőanyagként kényelmesen használható. Az aromaterápiás masszázsok során használatos illóolajok hígításához szintén előnyösen alkalmazzák gyors felszívódó képessége és közömbös illatanyagai miatt. Számos előnyös élettani tulajdonságának köszönhetően valamennyi növényi olajfélénél értékesebbnek tartják.