Köszönjük vásárlóink bizalmát! 150 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

CaliVita Resveratrol Plus kapszula 60db

Ugye Ön is hallott már a vörösbor egészséget támogató hatásáról?

60 db-os kapszula; CaliVita termék a szív és érrendszeri problémák megelőzéséért.

*TIPP! Az összes CaliVita termék »

11505 Ft/db

10239 Ft/db
Egységár: 170.66 Ft/db

9779 Ft/db – 2 -tól
Egységár: 162.99 Ft/db

*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
*Azonnali bolti átvét (kérjük, előtte rendelje meg!)
Készleten

A Resveratrol Plus egy prémium minőségű antioxidáns készítmény, mely egy kapszulába sűrítve tartalmazza a vörösbor polifenoljainak értékes tulajdonságait, egyéb, szinergikusan együttműködő hatóanyagai pedig nagyszerűen kiegészítik annak sejtvédő hatását. Régi népi bölcsesség, hogy napi egy pohárka vörösbor nemhogy káros, de nagyon is jót tesz az egészségünknek.

további információk...

CaliVita Resveratrol Plus kapszula 60db részletes leírása

Ez a bölcsesség nagy visszhangot keltett a ’90-es évek elején, mikor a "francia paradoxon" szókapcsolat ismertté vált az orvostudományban. Ez a kifejezés arra a megfigyelésre utal, hogy az egyes területeken élő franciák körében jóval alacsonyabb a szív és érrendszeri problémák előfordulási aránya, mint a hasonló fejlettségi területeken élő, hasonló életvitelt követő és hasonló mennyiségű telített zsírokat fogyasztó országokban. A magyarázat nem a génekben, hanem leginkább az ezeken a területeken jellemző borfogyasztási szokásokban keresendő. A jótékony hatásért nem maga az alkohol, hanem a vörösborban található polifenolos vegyületek tehetők felelőssé, melyek erős antioxidánsként védelmet nyújtanak a szabad gyökök sejteket károsító hatásaival szemben, támogatják az ereket, és öregedést gátló hatással is bírnak. A vörösborban található legismertebb ilyen vegyület a rezveratrol, melynek négy, természetben fellelhető kémiai formája közül a transz-rezveratrol rendelkezik a legjobb biológiai aktivitással. Legnagyobb mennyiségben a szőlőkacsban és a szőlőszemek héjában képződik, mely megmagyarázza a vörösborban való jelenlétét is (1 liter vörösborban átlagosan 2-3 mg/l található). A francia paradoxon jelenség nagymértékben fellendítette a kutatók érdeklődését a rezveratrol iránt, melynek köszönhetően mára már az egyik legígéretesebb természetes antioxidánsként tartják számon. A CaliVita Resveratrol PLUS készítménye túlmutat az egyszerű rezveratrol készítményeken, hisz amellett, hogy koncentráltan tartalmazza ezt a hatóanyagot, egy olyan komplex formula, mely több más, őt kiválóan kiegészítő antioxidánst is egyidejűleg magában hordoz. Így a szőlőmag értékes kivonatát, mely antioxidáns hatása mellett leginkább ereket támogató hatásáról ismert, illetve koenzim-Q10-et, mely támogatja a szív egészséges működését, továbbá nélkülözhetetlen eleme a sejtszintű energiatermelő folyamatoknak. Adagolás: 1 kapszula naponta. Összetevők: 100 mg Resveratrol-kivonat, 50 mg Szőlőmagkivonat, 20 mg Q10 koenzim. Figyelem! krónikus betegség fennállása illetve gyógyszerszedés esetén a készítmény alkalmazása előtt kérdezze meg kezelőorvosát!