A BioMenü BIO KAKAÓBAB egy 100% bio, perui eredetű kakaóbab, amely a criollo fajtából származik. A termék vegán és organikus minősítéssel rendelkezik, 250 grammos kiszerelésben kapható.

Mások ezeket vették

Biomenü bio perui kakaóbab 250g leírása

Felhasználás / Elkészítés:
Ízlés szerint (1 adag = 10-15 g; 16-25 adag/csomag)

Összetevők:
100% bio kakaóbab (theobroma cacao, criollo variety)

Étrendi irányzatok:
bio, vegán

Figyelmeztetés:
Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.

Energia- és tápérték:
Energia 2242 kJ/535 kcal
Zsír 47,1 g, ebből telített zsírsav 29,1 g, ebből egyszeresen telítetlen zsírsav 14,2 g, ebből többszörösen telítetlen zsírsav 1,4 g
Szénhidrát 1,6 g, ebből cukor 1,6 g
Rost 31,4 g
Fehérje (protein) 13,0 g
Só 0,0 g

Tárolás:
Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Gyártó és/vagy forgalmazó:
Caleldo IT-Outsource Kft.

Engedélyszám:
HU-ÖKO-02

Átfogó ismertető:
A BioMenü BIO KAKAÓBAB egy prémium minőségű, 100% tiszta, organikus kakaóbab, amelyet Peruból származó criollo fajtából állítanak elő. A termék vegán és bio minősítéssel rendelkezik, és ideális választás lehet azok számára, akik természetes és egészséges alapanyagokat keresnek. A kakaóbab gazdag zsírokban, rostokban és fehérjében, miközben alacsony szénhidráttartalommal bír. A termék tárolása során fontos, hogy száraz, hűvös és fénytől védett helyen tartsuk, hogy megőrizzük minőségét. A BioMenü BIO KAKAÓBAB a Caleldo IT-Outsource Kft. forgalmazásában érhető el.

Kakaóbab - A csokoládé szíve

A kakaóbab a csokoládé lelke, ami a legfinomabb édességek alapját képezi. Ez a különleges növény nemcsak ízletes, hanem számos jótékony hatással is bír. A kakaóbab igazi kincs a gasztronómia világában.

A kakaóbab a kakaófától származik, amely trópusi éghajlaton terem. A babokat érett állapotban szüretelik, majd fermentálják és szárítják, hogy kiemeljék gazdag ízüket. Az így kapott kakaópor és kakaóvaj a csokoládégyártás alapanyagai, amelyek különféle édességek, sütemények és italok készítésére szolgálnak. A kakaóbab íze az édes és a keserű között változik, így sokféle ízélményt kínál.
A kakaóbab nemcsak finom, hanem egészséges is. Tele van antioxidánsokkal és ásványi anyagokkal, amelyek hozzájárulnak a szív egészségéhez és a jó közérzethez. Fogyasztásával élvezhetjük a csokoládé édes világát, miközben jót teszünk a testünkkel is.

Címkék:

biomenükakaóbab