A legfinomabb sárgabarack és sűrített gyümölcslé teljes ízvilága, amelyet innovatív termelőnk hoz el Önnek.

Clearspring Bio gyümölcslekvár - sárgabarack 280g leírása

Új, továbbfejlesztett receptúra. Magas gyümölcstartalom. Finomított cukor nélkül.

Összetevők: Sárgabarack (60%), almalé koncentrátum, almapüré, zselésítő anyag: pektin, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav. Egyéb allergén információ: Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 554kj/131kcal
Zsír: <0,1g
Amelyből telített zsírsavak: <0,1g
Szénhidrát: 31g
Amelyből cukrok: 26g
Fehérje: 0,5g
Rost: 0g
Só: 0,03g.

Sárgabarack lekvár

A sárgabarack lekvár egy különleges ízélmény, amely a gyümölcsök édes ízét hozza el. Kiválóan illik reggeli pirítósra, és egy igazi csemege az egész család számára. A sárgabarack lekvár nemcsak finom, hanem tápláló is, tele vitaminokkal.

A lekvár elkészítése során friss, érett sárgabarackokat választunk, amelyeket megmossuk és darabolunk. A gyümölcsöket cukorral és citromlével főzzük, hogy a lekvár megőrizze természetes ízét és frissességét. A főzés közben a gyümölcsök aromája felszabadul, és a végeredmény egy sűrű, ízletes lekvár lesz. A kész lekvárt steril üvegekbe töltjük, így elérve a tartósságot.
A sárgabarack lekvár tökéletes kiegészítője lehet a reggeli ételeknek, de süteményekbe vagy desszertekhez is felhasználható. Az édes-savanykás ízvilág számos étkezéshez illik, így mindig van lehetőség új kombinációkra. Ajándéknak is remek választás, hiszen mindenki szereti a házi készítésű finomságokat.

Sárgabarack - vitaminbomba a nyári hónapokban

A sárgabarack igazi vitaminbomba, amely nyáron a legfinomabb. Édes íze és lédússága mindenkit rabul ejt. Fogyasztása jótékony hatással van az egészségre.

A sárgabarack, amely a rózsafélék családjába tartozik, szinte mindenki által kedvelt gyümölcs. A gyümölcs napos, meleg helyeken érlelődik, és a nyári hónapokban érik be. Színe a világos sárgától a mély narancssárgáig terjed, íze édes, és a friss gyümölcsök lédússága igazi élvezetet nyújt. A sárgabarack nemcsak frissen fogyasztva finom, hanem lekvárokban, süteményekben és salátákban is remekül érvényesül.
A sárgabarack A-vitaminban gazdag, amely segíti a bőr és a szem egészségének megőrzését. Emellett C-vitamint is tartalmaz, amely erősíti az immunrendszert, és antioxidáns hatásai révén védelmet nyújt a sejtek számára. A gyümölcs emésztést segítő rostokat is tartalmaz, így rendszeres fogyasztása hozzájárul a bélrendszer egészségéhez. A sárgabarack tehát nemcsak ízletes, hanem rendkívül tápláló választás is.