Amikor a hólyagfájdalom tüneteit és a gyomorégést a savas ételek okozhatják ne az emberi szervezetet kezelje, hanem az ételt!

100 db-os étrend-kiegészítő kapszula; Siema Vital termék hólyagfájdalom és a gyomorégés tüneteinek enyhítéséhez.

Kalcium glicerofoszfát tartalmú étrend-kiegészítő kapszula: kemény az ételre, gyengéd a szervezetre. A Neutra kalcium glicerofoszfát tartalmú étrend-kigészítő kapszula, amely eltávolítja/csökkenti a savak irritáló hatását az ételektől és italoktól. A kalcium glicerofoszfát segít megelőzni az étel okozta húgyhólyag irritációt, gyomorégést és más (savas étel okozta) problémákat, mielőtt azok bekövetkeznének. Minden Neutra kapszula a javasolt kalciumbevitel kb. 6,4%-át tartalmazza, egyedülállóan felszívódó kalciummal A kalcium glicerofoszfát olyan könnyen feldolgozható, mint a kalcium a tejben.

Miért szükséges az élelmiszerek savas tartalmának csökkentése? Sok ember nagyon érzékeny az élelmiszerben található savakra. Egyes élelmiszerek gyomorégést, savas visszaáramlást és más problémákat okozhatnak, mint pl. a húgyhólyag és a belek túlterhelése. A savak irritáló hatásának eltávolítása/csökkentése az élelmiszerekből lehetővé teszi, hogy a legtöbb sav hatásának kitett ember (határok között) kényelmesen fogyaszthassa a szóban forgó élelmiszereket.

Mi a különbség a Neutra és a savlekötők között? A Neutra semlegesíti a savakat az élelmiszerekben, és változatlanul hagyja a védőhatásssal rendelkező gyomorsavakat, amennyiben hozzáigazítjuk az adagolást az elfogyasztani kívánt élelmiszerek savtartalmához (a rendelkezésre álló adagolási javaslatok alapján). Ez azért fontos, mert a gyomorsav elengedhetetlen az emésztéshez és a szervezet baktériumok elleni védekezéséhez is. A gyomorsav valójában szervezetünk mikróbákkal szembeni védelmi rendszerének első védővonalát jelenti.

Hogyan kell bevenni a Neutra kapszulát? Vegyen be 2 Neutra kapszulát minden (savas élelmiszert tartalmazó) étkezéssel, nasival vagy itallal. Két kapszula általában elegendő mennyiségű savat képes semlegesíteni a legtöbb élelmiszerben, de szükség esetén többet is lehet bevenni.

Az ételhez hozzáadott Neutra kapszula megváltoztatja-e az étel ízét? A legtöbb ételben nem. Ha egyáltalán érezhető, az egyedüli változás az élelmiszer savas “harapásának” csekély csökkenése, ami a legtöbb ember számára kedvező változás.

Két Neutra kapszula hatóanyagtartalma (a napi ajánlott bevitel %-a): kalcium (kalcium-glicerofoszfát formájában): 130 mg, foszfor (kalcium-glicerofoszfát formájában): 100 mg.

A hólyagfájdalom-szindróma (BPS =interszticiális cisztitisz, IC) tünetei: hólyag/kismedencei fájdalom, sürgős vizelési inger, gyakori vizelési inger, éjszakai vizelés (nocturia).

A hólyagfájdalom tüneteit a legjobban kiváltó/súlyosbító élelmiszerek: , alkohol: bor, pezsgő, sör, citrusi gyümölcs(lé): narancs(lé), grépfrut(lé), citrom, paradicsom alapú ételek: paradicsom(szósz), pizza, spaghetti, koffeintartalmú és szensavas italok: kavé, tea (koffeintartalmú), kóla, fűszeres ételek: chili, ecet; thai, indiai, mexikói ételek.

Mi a Neutra kapszula összetétele? 345 mg kiválóan felszívódó kalcium glicerofoszfát (CaGP) (ebből 65 mg kalcium + 50 mg foszfor) + 35 mg inulin. Az inulin fokozza a CaGP felszívódását Két Neutra kapszula a napi szükséglet 15%-át, ill. 10%-át biztosítja kalciumból, ill. foszforból.

Mikor ajánljuk a Neutra kapszulát? Ha nem tudjuk betartani az egészséges diétát (étterem, vendégség), ha nem tudjuk készíteni a szokásos ételeket (utazás, szabadság), ha az egészséges diétához tartozó sok ételre vagyunk súlyosan érzékenyek, ha plusz egy paradicsomot kívánunk a salátába tenni.

Siema Vital termékek »