Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Aquaphor Favorite víztisztító 1db

Aquaphor termékek »

72900 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Aquaphor Favorite víztisztító 1db részletes leírása

Az Aquaphor Favorite egy 2 lépcsős víztisztító, amely 1db két lépcsős speciális koaxiális(párhuzamos tengelyű) szűrőbetét segítségével tisztítja meg a hálózati csapvizet.

1 db vízszűrő; Aquaphor termék ívóvíz szűréséhez.

Elsősorban magas ivóvíz fogyasztású helyekre lett kitalálva, ahol a 12000 literes kapacitásnak köszönhetően helyt tud állni és nem kell túl gyakori szűrőcserével számolni. Ilyen helyek a több fős irodák, óvodai és iskolai konyhák és az éttermek. Az Aquaphor Favorite a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri: üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen klór, kloroform és más szerves klórvegyületek fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium) petrolkémiai vegyületek fenolok baktérium és vírusok.

Érdekesség: A klóros csapvízben a klór egyes szennyező anyagokkal reakcióba léphet és úgynevezett trihalometán (THM) vegyületeket hozhat létre, amelyekről kutatások kimutatták rákkeltő hatásukat. Mivel az Aquaphor víztisztítók 100%-os biztonsággal/alapossággal megkötik a klórt (amire csak néhány ivóvíztisztító képes), így a tisztított vízben sem lesznek jelen a rákkeltő THM vegyületek.

Az Aquaphor Favorite víztisztító beszerelése / sarokszelep csatlakoztatása

1. A víztisztító csatlakoztatása a mosogató pult alatti hideg víz sarokszelepre történik (kb. 5-10 perces feladat). A készülék dobozában egy "T" csatlakozó található, amelynek mérete 1/2"-os, ezért: Ha 1/2"-os sarokszelepre történik a csatlakozás, akkor nincs szükség további csatlakozóra. Ha 3/8"-os sarokszelepre történik a csatlakozás, akkor szűkséges még 1-1 külső-belső menetes 3/8" / 1/2"-os szűkítő elem.

2. A berendezéshez tartozó "tiszta víz" csaptelep felszereléséhez egy 11-11,5mm átmérőjű furatot kell fúrni az elhelyezni kívánt részen és ott rögzíteni azt (mosogató tálca vagy a mögötte lévő munkalapon, kb 5 perces feladat)

3. Ezt követően már csak össz kell kapcsolni a vezetétek segítségével készüléket a sarokszelep csatlakozással és a csapteleppel. (kb. 3 perces feladat) Szűrőbetét csere Az Aquaphor Favorite esetében igen egyszerű a szűrőcserét, erőkifejtés nélkül 2-3 perc alatt elvégezhető, ezért nem kell pénz költeni szervízköltségre.

Javasolt szűrőbetét csere: max. 2 évente ill. 12000 liter víz megtisztítása után (amelyik előbb következik be) A csomag a következőket tartalmazza 1 db készülék ház 1 db szűrőbetét 1 db krómozott csaptelep 1 db "T" csatlakozó 1/2 col-os vezetékek, szerelékek Garancia: 2 év Gyártó: Aquaphor Corporation

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz