Secrets of Thailand 20-25 perc és kész!

20 g-os Bangkok curry; Kotányi termék az ázsiai ízek kedvelőinek.

Felhasználás: Bangkok curry 3-4 fő részére: 350 g marhahús filé, 3 db újhagyma, 1 db kaliforniai paprika, 3 EK szezámolaj, 1 csom. Kotányi Bangkok curry fűszerkeverék, fél lime leve, 200 ml kókusztej, szójaszósz ízlés szerint, só és bors ízlés szerint Elkészítés: a marhahúst és a paprikát csíkozzuk fel, a hagymát pedig vágjuk nagyobb darabokra. A marhahúscsíkokat szezámolajon jól pirítsuk át, adjuk hozzá a hagymát és a paprikát. Süssük együtt, majd szórjuk meg a Kotányi Bangkok curry fűszerkeverékkel. Öntsük hozzá a lime levét és a kókusztejet. Ízlés szerint ízesíthetjük szójaszósszal, sóval és borssal.

Összetevők: petrezselyem, jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), vöröshagyma, fokhagyma, gyömbér, koriander, kardamom, chili, cayenne bors.

Kotányi termékek »