Sütésálló, 65%-kal csökkentett energia és 60%-kal csökkentett szénhidráttartalmú lekvár.

Szafi Reform kajszibarack-alma lekvár 350g leírása

Összetevők: kajszibarack (50%), ivóvíz, almalé (20%), édesítőszerek (eritrit, szteviol glikozidok), sűrítő anyag (pektin), étkezési sav (citromsav). Gyümölcstartalom: 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült. Darabosság: gyümölcsdarabokat tartalmaz. Tartósítás módja: hőkezeléssel tartósítva. Minőségét megőrzi: 18 hónap (bontatlan csomagolásban), felbontás után hűtőben 5-10 oC-on tárolva, 5 napig fogyasztható. Tárolási feltételek: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben 5-10 oC-on.

Mivel lekvárjaink nem kristálycukorral és azt helyettesítő Datolya sziruppal (az alacsony tápértékek érdekében) készülnek, édességszintjük alacsonyabb, ezért kiválóan alkalmasak főételek mellé szószként. Amennyiben a kész ételt, desszertet édesebben szeretnénk fogyasztani, por eritrittel vagy sziruppal javasoljuk kiegészíteni.

Kiszerelés: 350 g.

Átlagos tápérték 100 g lekvárban: Energia: 209 kJ/49 kcal, zsír: <0,5 g -amelyből telített zsírsavak: <0,1 g, szénhidrát: 14,6 g -amelyből cukrok: 6,5 g -amelyből poliolok: 4,5 g, rost: 1,6 g, fehérje: 0,55 g, só: <0,01 g.

Sárgabarack lekvár

A sárgabarack lekvár egy különleges ízélmény, amely a gyümölcsök édes ízét hozza el. Kiválóan illik reggeli pirítósra, és egy igazi csemege az egész család számára. A sárgabarack lekvár nemcsak finom, hanem tápláló is, tele vitaminokkal.

A lekvár elkészítése során friss, érett sárgabarackokat választunk, amelyeket megmossuk és darabolunk. A gyümölcsöket cukorral és citromlével főzzük, hogy a lekvár megőrizze természetes ízét és frissességét. A főzés közben a gyümölcsök aromája felszabadul, és a végeredmény egy sűrű, ízletes lekvár lesz. A kész lekvárt steril üvegekbe töltjük, így elérve a tartósságot.
A sárgabarack lekvár tökéletes kiegészítője lehet a reggeli ételeknek, de süteményekbe vagy desszertekhez is felhasználható. Az édes-savanykás ízvilág számos étkezéshez illik, így mindig van lehetőség új kombinációkra. Ajándéknak is remek választás, hiszen mindenki szereti a házi készítésű finomságokat.

Alma lekvár - A hagyományos ízélmény

Az alma lekvár a hagyományos magyar konyha elengedhetetlen része, amely a gyümölcsök zamatát megőrzi. Finom, édes és savanykás ízével mindenki szívébe belopja magát. Ideális választás a családi reggelikhez.

A lekvár készítése során a legjobb minőségű almákat válogatják ki, amelyeket cukorral és citromlével főznek össze. Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy az alma aromái és ízei maximálisan kibontakozzanak, így egy gazdag, krémes állagú lekvárt kapunk. A lekvár természetes módon tartalmazza az almák vitaminjait, és mivel házilag készül, biztosak lehetünk benne, hogy nincsenek benne mesterséges adalékok.
Az alma lekvár felhasználása rendkívül sokoldalú: kivihetjük a reggelinkre, vagy sütemények töltelékeként is remek választás. Különleges ízélményt nyújt, amely a családi összejöveteleken is megállja a helyét. Az alma lekvár nemcsak egy édesség, hanem egy hagyományos ízélmény, amely összeköti a generációkat.

Sárgabarack - vitaminbomba a nyári hónapokban

A sárgabarack igazi vitaminbomba, amely nyáron a legfinomabb. Édes íze és lédússága mindenkit rabul ejt. Fogyasztása jótékony hatással van az egészségre.

A sárgabarack, amely a rózsafélék családjába tartozik, szinte mindenki által kedvelt gyümölcs. A gyümölcs napos, meleg helyeken érlelődik, és a nyári hónapokban érik be. Színe a világos sárgától a mély narancssárgáig terjed, íze édes, és a friss gyümölcsök lédússága igazi élvezetet nyújt. A sárgabarack nemcsak frissen fogyasztva finom, hanem lekvárokban, süteményekben és salátákban is remekül érvényesül.
A sárgabarack A-vitaminban gazdag, amely segíti a bőr és a szem egészségének megőrzését. Emellett C-vitamint is tartalmaz, amely erősíti az immunrendszert, és antioxidáns hatásai révén védelmet nyújt a sejtek számára. A gyümölcs emésztést segítő rostokat is tartalmaz, így rendszeres fogyasztása hozzájárul a bélrendszer egészségéhez. A sárgabarack tehát nemcsak ízletes, hanem rendkívül tápláló választás is.