Roppanós, szénhidrátcsökkentett, kovásztalan lapkenyér.

Szafi Reform szénhidrátcsökkentett ripsz pászka 180g leírása

Gluténmentes, rostban gazdag, növényi fehérjében gazdag, 32%-kal csökkentett szénhidráttartalom. Összetevők: gluténmentes zabpehelyliszt, szezámmagliszt, Szafi Reform szénhidrátcsökkentett rostkeverék (bambuszrost, útifűmaghéjliszt, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, konjakgumi), édesburgonyaliszt, növényi rost (útifűmaghéjliszt), sűrítő anyag: xantan gumi, só, antioxidáns: rozmaring kivonat. Nyomokban szóját tartalmazhat. Tárolás: száraz, hűvös, fénytől védett helyen. Kiszerelés: 180 g (2 x 90 g).

Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1654 kJ/394 kcal, zsír: 6,9 g -amelyből telített zsírsavak: 1,3 g, szénhidrát: 51 g -amelyből cukrok: 3,9 g, rost: 21,8 g, fehérje: 20,9 g, só: 1,0 g.

Lapkenyér - a kreatív konyha alapja

A lapkenyér nem csupán egy egyszerű pékáru, hanem a kreatív konyha alapja is lehet. Könnyen variálható és sokféle ízvilággal párosítható. Fedezze fel a lehetőségeket!

A lapkenyér tészta készítése gyors és egyszerű folyamat. A vékonyra nyújtott tészta sütése ropogós állagot biztosít, amely remekül párosítható különböző gazdag feltétekkel. Az ízletes lapkenyér készítése során a különböző lisztfajták kombinálásával egyedi ízélményeket érhetünk el. Ez a péksütemény ideális választás szendvicsekhez, de önálló étkezésként is megállja a helyét.
Kreatív módon variálhatjuk az ízeket: használhatunk zöldségeket, húsokat, vagy akár édes feltéteket is. A lapkenyér előnye, hogy könnyen tárolható, így bármikor elővehetjük, amikor egy gyors, de ízletes ételre vágyunk. A család minden tagja számára ízletes és tápláló választás, amelyet érdemes felfedezni.

Pászka - Húsvéti Tradíciók Élő Megtestesítője

A pászka egy édes kenyér, amely a Húsvét szimbólumává vált. Az ünnepi asztal dísze, amely a családi összejövetelek hangulatát emeli. Az íze mindenkit elvarázsol.

A pászka elkészítése során a tészta alapanyagai közé tartozik a liszt, tojás, élesztő és cukor, amelyeket alaposan összegyúrnak. A tészta kelesztése után a sütőben aranybarna színt kap, miközben az illata betölti a teret. A pászkát sokszor mákkal vagy díszítő cukorral szórják meg, ami fokozza az ünnepi megjelenést. Húsvéti reggeli során a pászkát friss tojással és sonkával tálalják, ami a hagyományos ízek harmóniáját biztosítja.
A pászka nemcsak egy finom édesség, hanem a húsvéti ünnepek mélyebb jelentését is hordozza. Az új élet és a megújulás szimbóluma, amely a családi kötelékeket is erősíti. Az ünnepek során a pászka készítése és fogyasztása egyaránt fontos szerepet játszik a hagyományok ápolásában és a közös élmények megteremtésében.

Pászka lapkenyér - az ízek harmóniája

A pászka lapkenyér az ünnepi ételek elengedhetetlen része, amely gazdag ízvilágával mindenkit elvarázsol. Különösen a húsvéti időszakban népszerű. Érdemes felfedezni!

A pászka lapkenyér a hagyományos magyar konyha egyik különlegessége, amely az ünnepek során kerül az asztalra. Készítése során a legjobb minőségű alapanyagok kerülnek felhasználásra, így az íze valóban egyedülálló. A tészta ropogós külső rétege és puha belseje harmonikus élményt nyújt.
Felhasználása változatos, hiszen jól illik húsételekhez, salátákhoz, de akár önálló falatként is nagyszerű. A húsvéti asztalon való megjelenése egyfajta szimbolikus jelentőséggel bír, hiszen a közös étkezések és a családi hagyományok szerves része. Fedezze fel a pászka lapkenyér ízét és élvezze az ünnepi hangulatot!